Anmeldelser / Biografanmeldelse

1765 - 1776 ud af 1809
Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:01

Keep the Lights On

Keep The Lights On taber hurtigt flyvehøjde, og snart går det op tilskueren, at den farve- og tonemæssigt ikke har stor bredde at byde på. Thure Lindhardt er god, men man kunne ønske, at rollen var lidt mere fordrende for hans talent.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

Biografanmeldelse
12. okt. 2012 | 14:52

Ta­lent­ty­ven

Jonatan Spangs debutfilm har en vildt hysterisk historie, som desværre er drønkedeligt realiseret. Frank Hvam lyser op som jysk direktørtype.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 19:13

Far til fire og vikin­ger­ne

Den nye Far til fire-film er børnefilmens svar på et Happy Meal, men i disse identitetspolitiske tider vil selv børnehaveklassebørn undre sig over hvidheden.

Biografanmeldelse
23. jan. 2020 | 00:15

Dolittle

Robert Downey Jr. spiller nærmest en discount-version af piraten Jack Sparrow i børnefilm, der er så usjov, at det gør ondt helt ned i storetåen.

Biografanmeldelse
25. dec. 2019 | 12:32

Cats

Med en papirtynd historie og mareridtsfremkaldende hybrider mellem katte og mennesker kan ikke engang et stjernespækket skuespilhold redde filmatiseringen af broadway-klassiker.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Biografanmeldelse
24. dec. 2018 | 13:33

Honning Margrethe og even­tyr­ha­ven

Næppe mange børn vil kunne følge med i et morads af en fransk animationsfilm, som selv vor anmelder har svært ved at hitte rede i.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 20:45

Robin Hood

Hollywoods seneste skud i tågen for at opdatere Robin Hood stjæler med arme og ben, men lige meget hjælper det.

Biografanmeldelse
13. sep. 2018 | 12:36

The Happytime Murders

Dukkefilm for voksne forsøger at være en skarp satire og chokerende fræk, men den er kun chokerende umorsom.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 15:23

The Meg

Ingen sommer uden et hajdrama, men varmen må være steget skaberne af tandløs blockbuster til hovedet.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 14:03

Sig det’ løgn, Luis!

Pinligt usjov og misogyn børnefilm får det til at løbe koldt ned ad ryggen med vittigheder om seksuelle overgreb.

© Filmmagasinet Ekko