Anmeldelser / Biografanmeldelse

1801 - 1809 ud af 1809
Biografanmeldelse
04. jan. 2014 | 00:28

Delivery Man

Vince Vaughn traver tørt gennem kønsløs komedie om super-onanisten – El Mastubator – der finder ud af, at han har 533 børn.

Biografanmeldelse
20. dec. 2013 | 10:49

Justin Bieber’s Believe

Der er for lidt Justin Bieber i ”dokumentarfilmen” om Justin Bieber, der ligner en sukkersød reklame.

Biografanmeldelse
26. sep. 2013 | 09:31

Riddick

Dusørjægere går på jagt efter Vin Diesels hoved i Riddick. Det er dog kun filmen selv, der er hovedløs.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:56

Paranoia

Gary Oldman og Harrison Ford kommer alt for sjældent i clinch i ubehjælpsom thriller.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Player

Det Danske Filminstitut har givet Tomas Villum Jensen, Rasmus Bjerg og Casper Christensen en badebillet til Den Franske Riviera, og de kvitterer med den umorsomste komedie i mands minde.

Biografanmeldelse
30. maj 2013 | 00:39

Tøm­mer­mænd tur-retur

Den sidste Tømmermænds-film fuldfører trilogiens negative spiral mod absolut bundskraberniveau.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 22:43

Scary Movie 5

Den værste Scary Movie til dato sætter en ny bundstandard for, hvilke film Hollywood finder værdige til at fodre biografgængere med anno 2013.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

Identity Thief

Amerikansk komedie med Jason Bateman bekræfter, at det eneste, der er værre end en dårlig joke, er at høre den igen og igen.

Biografanmeldelse
20. mar. 2013 | 20:00

Sammys store eventyr 2

Ny børnefilm stjæler med arme og luffer fra Find Nemo og er tilmed lidt småracistisk.

© Filmmagasinet Ekko