Anmeldelser / Biografanmeldelse

1513 - 1524 ud af 1624
Biografanmeldelse
28. nov. 2017 | 19:21

Maskiner

Rahul Jain har skabt en exceptionelt billedskøn film om en velkendt uretfærdighed: den indiske tekstilindustri, hvor mænd og alt for unge knægte knokler, indtil de ligner zombier.

Biografanmeldelse
08. dec. 2017 | 12:31

På sporet af Peter Pan

Håbløst uskøn dokumentarfilm om Peter Pans ”far” J.M. Barrie går i en så stor bue uden om pædofili-mistanke, at det bliver decideret uhyggeligt.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 18:15

Spoor

En polsk dyreven hader det pittoreske bjergområdes jægere, for hun mener, at lodne væsner har en sjæl. Krimien turneres konventionelt, men billederne er lækre.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 07:32

Brad’s Status

Ben Stiller viser andre sider af sit skuespiltalent i underspillet dramakomedie om en mands midtvejskrise og middelklassens utilstrækkelighed.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 09:25

Ferdinand

Folkene bag Ice Age beretter en kærkommen historie om maskulin sårbarhed, men den er for rodet til rigtigt at fænge.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 16:08

Neruda

Original biopic om den revolutionære kunstner Neruda fra Chile blander mytologi og virkelighed på tankevækkende vis.

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 00:12

Møllehave – hellere forrykt end forgæves

Johannes Møllehave elsker at tale, og han er god til det. Hans fortælleiver og lune skinner klart igennem i fornøjelig portrætfilm.

Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 11:04

Hjer­testart

Norsk adoptionsdrama griber én om hjertet med historien om en enlig mand, der ikke magter faderrollen.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

Biografanmeldelse
16. jan. 2018 | 19:55

Fra balkonen

Fra sin balkon i Oslo reflekterer Ole Giæver med charme og underfundighed over livet som midaldrende far i velfærdssamfundet.

Biografanmeldelse
25. jan. 2018 | 09:10

Et tysk liv – Goebbels’ sekretær

Nazileders tidligere sekretær reflekterer over nazisternes undergravning af det tyske samfund i dokumentar, der har direkte relevans for nutiden.

Biografanmeldelse
31. jan. 2018 | 15:19

The Disaster Artist

Funklende komedie om historien bag verdens dårligste film giver manuskriptforfatter Bo hr. Hansen anledning til at genoverveje kultdyrkelsen af sin egen De skrigende halse.

© Filmmagasinet Ekko