Anmeldelser / Biografanmeldelse

1513 - 1524 ud af 1700
Biografanmeldelse
06. aug. 2017 | 14:39

Fortiden foran os

Belgisk debutfilm om en apatisk mor, der pludselig må tage sig af sin søn, formidler dygtigt en tyst melankoli.

Biografanmeldelse
10. aug. 2017 | 07:32

The Lost City of Z

Robert Pattinson og Charlie Hunnam er forrygende i ambitiøs storfilm om en besat opdagelsesrejsende.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 17:15

Na­bo­spio­nen

Historien om en lille detektiv byder på smukke tegninger og et fantasifuldt væsen, men kæmper med langtrukne replikker.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 12:03

Mit hjem i Hampstead

En eneboers autentiske kamp mod et byggefirma krydres med overfladisk romantik og en halvhjertet Diane Keaton.

Biografanmeldelse
20. aug. 2017 | 15:44

Detroit

Kathryn Bigelow forvandler den sande historie om de voldelige raceoptøjer i den amerikanske storby i 1967 til en fabelagtig, indigneret spændingsfilm.

Biografanmeldelse
23. aug. 2017 | 09:12

Souvenir

Isabelle Huppert viser igen, at hun er en af tidens største skuespillere. Desværre sker det i en film, hvor hverdagens små trakasserier fylder for meget.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:01

The Trip to Spain

To komikeres tredje rejse følger præcis samme opskrift som de forrige film i serien og hæver på den måde komikken op på et raffineret metaplan.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:52

Logan Lucky

Soderbergh leverer to timers ren underholdning med en bonderøvsversion af Ocean’s Eleven, der lykkes som en sjov, lille kupkomedie uden dikkedarer.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 10:09

Borg

Janus Metz’ spillefilmdebut om den legendariske kamp mellem Borg & McEnroe er et fængslende drama, der borer sig ind i elitespillernes psyke.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 18:04

Nye tider

Historisk drama om en forsinket kvindefrigørelse i Schweiz er charmerende, men filmen kommer også ufrivilligt til at vise, at vi har langt igen.

Biografanmeldelse
14. sep. 2017 | 09:06

mother!

Darren Aronofskys mystik-omgærdede horrorfilm er ikke særligt uhyggelig og falder til jorden i trættende staffage.

© Filmmagasinet Ekko