Anmeldelser / Biografanmeldelse

1537 - 1548 ud af 1714
Biografanmeldelse
22. maj 2017 | 20:04

Efter stormen

Hirokazu Koreedas japanske familiedrama for tre generationer er en filmisk maggiterning, der stiller store livsspørgsmål og giver nuancerede svar.

Biografanmeldelse
24. maj 2017 | 13:24

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Femte kapitel om de caribiske sørøvere skorter ikke på spektakulære søslag eller eventyrlig komik, men de gode karakterer er for længst smidt over bord.

Biografanmeldelse
29. maj 2017 | 12:16

Heart­sto­ne

Sanselig, følsom og barsk islandsk-dansk spillefilm skildrer to drenges vej ind i helvedes forgård, der er bedre kendt som puberteten.

Biografanmeldelse
31. maj 2017 | 23:17

Filmen om Kaptajn Un­der­hy­ler

Filmudgaven af populær bogserie om en sparsomt klædt superhelt leger med formerne og rammer universets gakkede humor.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 09:13

Wonder Woman

Forfriskende kvindelig superheltefilm og måske den bedste af sin slags nogensinde, men konkurrencen er heller ikke stor.

Biografanmeldelse
18. juni 2017 | 21:26

Kæmpen

Johannes Nyholms debutspillefilm er Elefantmanden i velfærdssamfundet: monstrøst rørende, virkelig morsom og gigantisk original.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:51

Når noget slutter

Engelsk coming of old age-drama med Charlotte Rampling og Jim Broadbent er en film for sanserne og følelserne, men man skal være åben for at se dem.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Biografanmeldelse
28. juni 2017 | 12:22

Baby Driver

Med en nærmest musicalagtig stil fornyer Shaun of the Dead-instruktøren Edgar Wright actiongenren og historien om den ekstremt dygtige flugtbilist.

Biografanmeldelse
05. juli 2017 | 09:17

At elske Pia

Daniel Borgman forlader det sfæriske drømmeunivers til fordel for en hybriddokumentar, der lever i kraft af sine hovedpersoner på Langeland.

Biografanmeldelse
06. juli 2017 | 00:12

Personal Shopper

Olivier Assayas’ åndemager-thriller gaber over alt for meget og ender som et studie i Kristen Stewarts mumlen, stønnen, biden i læberne og manglende gnist af enhver art.

Biografanmeldelse
11. juli 2017 | 12:11

En hustlers dagbog

Svensk komediedrama er blevet kaldt en ny Jalla! Jalla!, men styrken er filmens alvorlige portræt af en småkriminel skæbne i en svensk forstadsghetto.

© Filmmagasinet Ekko