Anmeldelser / Biografanmeldelse

1537 - 1548 ud af 1645
Biografanmeldelse
28. feb. 2018 | 16:40

I fars hænder

Sven Vinge vender kameraet mod sig selv og skaber en bevægende dokumentarfilm om familieforhold og om at forsone sig med fortiden.

Biografanmeldelse
07. mar. 2018 | 12:05

Så længe jeg lever

Dygtige Rasmus Bjerg kan ikke redde Ole Bornedals film om John Mogensen, der gør sangeren en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
08. mar. 2018 | 00:40

Death Wish – En mand ser rødt

Genindspilningen af Charles Bronsons omdiskuterede selvtægtklassiker er en reklamefilm for det amerikanske våbenforbund.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 14:32

Loving Vincent

Vincent van Goghs originale enspænderkunst fremstår absurd i verdens første håndmalede film, som ikke kan koncentrere sig om sin egen handling.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 23:45

Tomb Raider

Alicia Vikander er forrygende som den ikoniske helt Lara Croft i noget så sjældent som en solid filmatisering af et spil.

Biografanmeldelse
19. mar. 2018 | 16:22

Mont­par­nas­se Bienvenüe

Mesterligt fransk drama i nybølgens ånd er en uforudsigelig tour de force, hvor man føler, at man sidder med en yngre kvindes skæbne i sine hænder.

Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 10:08

Hver dag

Teenageromance charmerer med et tankevækkende koncept, der viser, hvorfor man ikke skal dømme efter det ydre.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Biografanmeldelse
26. mar. 2018 | 11:12

Hu­le­man­den Sten

Nick Parks surrealistiske fodboldfilm, der foregår i bronzealderen, insisterer på at være sjov. Men det er den bare ikke.

Biografanmeldelse
29. mar. 2018 | 12:03

Pacific Rim: Uprising

Det er stadigvæk underholdende at se robotter og monstre slå løs på hinanden, men opfølgeren til Guillermo del Toros etter mangler mesterens visionære blik.

Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 22:55

The Post

Personligt drama og storpolitik går op i en højere end, når Spielberg suverænt udfolder en af USA’s største whistleblower-historier med et kvindeligt fokus og forelskede 70’er-billeder.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 08:18

Den of Thieves

Medrivende actionsekvenser kan ikke redde kupfilm, der skæmmes af den måske mest irriterende filmhelt i nyere tid.

© Filmmagasinet Ekko