Anmeldelser / Biografanmeldelse

1561 - 1572 ud af 1643
Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:01

Deadpool 2

Vittighederne er ikke helt så vittige i den anden omgang af supersatiren, men anarkisten Deadpool er stadig god for en fandenivoldsk drengerøvsfilm.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
28. maj 2018 | 17:06

Isle of Dogs

Resultatet er fuldkomment fortryllende, når Wes Anderson slipper animationshunde løs i en historie, der er en kæmpe kærlighedserklæring til Japan.

Biografanmeldelse
06. juni 2018 | 21:32

Jung­le­ban­den

Fransk animationsfilm for hele familien har kimen til en spændende historie, men overfortæller handlingen og ender med at kede publikum.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 11:09

Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinosaurerne er stadig sultne i legesyg dino-thriller, som er seriens første rigtigt gode film siden Spielbergs klassiker.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 12:47

Stor som en sol

Trods fraværet af et større tema er dokumentaren om det sympatiske og ambitiøse rockband The Minds of 99 sjov og medrivende.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 13:11

I Syrien

Med en heroisk kæmpende husmor i fokus skildrer gribende drama fra borgerkrigen i Syrien, hvordan almindelige mennesker holder håbet om fred i live.

Biografanmeldelse
20. juni 2018 | 16:24

Vi­o­li­ni­sten

Finsk drama om den romantiske kunstnermyte starter forrygende, men bliver aldrig så intens som den beslægtede Whiplash.

Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 09:00

Love, Simon

Romantisk komedie om homoseksuelles ensomhed i små samfund forklejner det seksuelle begær og gør sin sag en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 19:00

Huset ved havet

Fransk auteur udfolder et familietraume i charmerende kammerspil fra det provencalske liv, der truet af globaliseringen synger på sidste vers.

Biografanmeldelse
28. juni 2018 | 02:16

Du er den

Til trods for masser af skuespillertalent er drengerøvsfilm om tagfat-leg tyndbenet og frustrerende umorsom.

Biografanmeldelse
29. juni 2018 | 23:52

Far til fire i solen

Vittighederne går hen over børns hoveder i den 117. udgave af Far til fire, hvor iscenesættelsen har en glathed, der minder om reklamefilm.

© Filmmagasinet Ekko