Anmeldelser / Biografanmeldelse

1573 - 1584 ud af 1715
Biografanmeldelse
05. sep. 2017 | 13:44

Barndom

Norsk flue på væggen-dokumentar viser livet i en Rudolf Steiner-børnehave, så curlingforældrene får speltbollerne galt i halsen.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:52

Logan Lucky

Soderbergh leverer to timers ren underholdning med en bonderøvsversion af Ocean’s Eleven, der lykkes som en sjov, lille kupkomedie uden dikkedarer.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 07:15

Stefan Zweig: Farvel til Europa

Tysk portrætfilm er en undergangsfortælling om en af mellemkrigsårenes største forfattere. Og en mindelse om dengang for ikke så længe siden, hvor Europa ikke var et sted, man flygtede til, men fra.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 10:09

Borg

Janus Metz’ spillefilmdebut om den legendariske kamp mellem Borg & McEnroe er et fængslende drama, der borer sig ind i elitespillernes psyke.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 19:50

American Assassin

Der er smæk for skillingen, når Michael Keaton lærer en vred, ung mand at dræbe terrorister. Men hvad med det menneskelige?

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 18:04

Nye tider

Historisk drama om en forsinket kvindefrigørelse i Schweiz er charmerende, men filmen kommer også ufrivilligt til at vise, at vi har langt igen.

Biografanmeldelse
14. sep. 2017 | 09:06

mother!

Darren Aronofskys mystik-omgærdede horrorfilm er ikke særligt uhyggelig og falder til jorden i trættende staffage.

Biografanmeldelse
19. sep. 2017 | 11:54

Paula

Feministisk kunstnerfilm om maleren Paula Modersohn-Becker, der trodsede patriarkatet i 1800-tallet, er båret glimrende skuespil og et smukt tidsbillede.

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 09:38

Paris må vente

Eleanor Coppola lever langt fra op til familienavnet med den romantiske roadmovie Paris må vente, der er en begivenhedsløs affære.

Biografanmeldelse
21. sep. 2017 | 09:20

Lego Ninjago Filmen

Detaljerigdommen er stadigvæk imponerende, men luften er ved at ud gå af Lego-ballonen. Og hvorfor skal børnefilm partout proppes med en pædagogisk morale?

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 19:38

Kær­lig­he­den flytter ind

Romantisk komedie vil gerne vende Hollywoods konservative kønsnormer på hovedet, men ender med at gentage de kedeligste stereotyper.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 10:06

Patti Cake$

Imponerende gennembrud af Danielle Macdonald som badass-rapper i ungdomsfilm, der har modet til at tage hul på et sårbart tabu: overvægt.

© Filmmagasinet Ekko