Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1764
Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 17:29

Klas­se­fe­sten 2 – Be­gra­vel­sen

Selv uden en klassefest er Klassefesten 2 ­– Begravelsen bedre og sjovere end etteren.

Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 12:58

Lego filmen – et klodset eventyr

Verdens bedste legetøj, Lego, har begået en biograffilm, der sprudler af fantasi og sender én tilbage til barndommens vilde fabler.

Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 10:04

Ne me quitte pas

Årets Doxbio åbner med et tragikomisk og nærgående portræt af belgierne Marcel og Bob, der drikker litervis af rom og vil begå kollektivt selvmord.

Biografanmeldelse
30. jan. 2014 | 00:36

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Lars Bukdahl dør af grin over den nye Anchorman-komedie og har skrevet en anmeldelse, der er lige så usammenhængende som filmen.

Biografanmeldelse
29. jan. 2014 | 18:07

Det regner med fri­ka­del­ler 2

Med rejechimpanser, forårsløgsgiraffer og en fræk Steve Jobs-parodi er Det regner med frikadeller 2 en farvestrålende fest.

Biografanmeldelse
29. jan. 2014 | 18:06

Livets blomst

Fransk komedie om en far og en søn, der forelsker sig i den samme rengøringsassistent, dufter for stærkt af parfume.

Biografanmeldelse
29. jan. 2014 | 10:17

Den grønne cykel

Sød og charmerende pige-power agerer rambuk, når Saudi-Arabiens første spillefilm instrueret af en kvinde afdækker det saudiske samfunds kvindehad.

Biografanmeldelse
25. jan. 2014 | 01:07

Emil og Ida fra Lønneberg

Det kan godt være, at Emil og Ida fra Lønneberg er børnevenlig, men Eeeeeeemiiiil er bare keeeeeedeliiig!

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

Mandela: Vejen til frihed

Idris Elba slår Morgan Freeman af podiet som bedste film-Mandela nogensinde. Desværre sker det i et rodet og politisk korrekt melodrama.

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

American Hustle

Tidobbelt Oscar-nomineret svindlerkomedie er en parade af tour de force-præstationer fra nogle af tidens bedste skuespillere.

Biografanmeldelse
16. jan. 2014 | 00:06

Blan­ca­nie­ves

Snehvide fægter med tyre i sprudlende stumfilmversion af Grimm-eventyret, hvor stedmoren er ren dominatrix og dværgene milevidt fra Disneys milde gnomer.

Biografanmeldelse
15. jan. 2014 | 20:16

Jack Ryan

I Kenneth Branaghs hænder er Jack Ryan ikke længere en intelligent helt, men en helt ordinær action-mand efter 007-skabelon.

© Filmmagasinet Ekko