Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1656
Biografanmeldelse
07. jan. 2016 | 03:30

Savner dig allerede

Kvinder på film er godt, men venindefilmen med Drew Barrymore og Toni Collette er så nysselig, at man sukker efter et maskulint modspil.

Biografanmeldelse
07. jan. 2016 | 02:53

Den gode dinosaur

Pixar skyder for en gangs skyld ved siden af med en uopfindsom og halvkedelig fortælling om bangebuksdinosauren Arlo.

Biografanmeldelse
22. dec. 2015 | 07:55

The Wolfpack

Årets dokumentariske Sundance-vinder om seks brødre, der har været indespærret hele barndommen, lyder for fantastisk til at være sand.

Biografanmeldelse
09. dec. 2015 | 23:48

Burnt

Køkkendrama med Bradley Cooper giver de store følelser for længe i ovnen og glemmer at krydre med nok humor til at pifte retten op.

Biografanmeldelse
18. nov. 2015 | 00:30

Noma – My Perfect Storm

Prætentiøs, fransk dokumentar om Noma-kokken René Redzepi kvæler sin hovedperson med velmenende kærlighed.

Biografanmeldelse
12. nov. 2015 | 03:51

Legend

Tom Hardy kommer ikke langt i dobbeltrollen som tyranniserende tvillinger i autentisk gangsterdrama, der hverken er fugl eller fisk.

Biografanmeldelse
12. nov. 2015 | 02:24

Emma & Ju­le­man­den – Jagten på El­ver­dron­nin­gens hjerte

Sprudlende sprog kan ikke redde dilettantisk julefilm, der med velkendte figurer dog synes garanteret sund succes i landets biografer.

Biografanmeldelse
11. nov. 2015 | 18:07

In­fin­itely Polar Bear

Drama om en maniodepressiv ægtemand smører et så tykt lag glasur på, at man intet føler i en film, der ironisk nok handler om at føle for meget.

Biografanmeldelse
17. sep. 2015 | 08:50

Everest

Selv om man flere gange sidder på kanten af stolen, formår Everest ikke at skabe indsigt i, hvorfor nogle mennesker risikerer liv og lemmer for at bestige verdens højeste bjerg.

Biografanmeldelse
16. sep. 2015 | 23:32

The Trans­port­er Refueled

Ny brite overtager førersædet i fjerde film om chaufføren Frank Martin, men man skal være umådeligt glad for hurtige biler og slåskampe for ikke at kede sig.

Biografanmeldelse
03. sep. 2015 | 09:08

We Are Your Friends

Kan man både kysse og have mel i mund? I Hollywood ja, men amerikansk dj-drama med Zac Efron er nærmest en forbrydelse mod den elektroniske klubscene, som den angiveligt skulle skildre.

Biografanmeldelse
27. aug. 2015 | 00:29

Saint Laurent

Avantgardefilmens excesser forbliver tom staffage i en biopic uden sjæl eller interesse for modeskaberen.

© Filmmagasinet Ekko