Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1606
Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 17:18

Sin City: A Dame to Kill For

Opfølgeren til den stilskabende Sin City er en tung, ucharmerende, kynisk og halvklam affære, der minder om en ufrivillig parodi.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 18:07

What If

Romantisk komedie udforsker ”kan mænd og kvinder være venner”-tematikken med en fejlcastet Daniel Radcliffe og en kedsommelig konklusion.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 14:42

Into the Storm

Forvent absolut ingenting og bliv alligevel skuffet! Katastrofefilmen fejler på stort set alt andet end de computerskabte tornadoer.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 12:55

Sex Tape

Jason Segel og Cameron Diaz famler forvirret rundt i ægtesengen med alt muligt it-udstyr i en komedie, der kan mistænkes for at være en lang reklame for Apple.

Biografanmeldelse
06. aug. 2014 | 20:10

Hercules

Helteepos i Hollywood-format med Dwayne Johnson som blikfang er muskuløs underholdning, der lefler uheldigt for den amerikanske censur.

Biografanmeldelse
30. juli 2014 | 20:02

Stratos

Yannis Economides vil gerne udstille absurditeten i det græske samfund, men traurige gangstere, patosfyldte monologer og lange indstillinger gør filmen til en endeløs vandring i elendighed.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:26

Bad Neig­h­bours

Det er en skæg idé at lade Seth Rogen, den evige drengerøv, spille forsøgsvis moden familiefar i Bad Neighbours. Men filmen mangler det ægte vanvid, som får vittighederne til at fungere.

Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

Biografanmeldelse
12. juni 2014 | 12:24

Cy­kel­myg­gen og mi­ni­bil­len

De to danske tegnefilms-sværvægtere Jannik Hastrup og Flemming Quist Møllers film om mobning og venskab mangler spændingen og morskaben fra deres tidligere film.

Biografanmeldelse
03. juni 2014 | 14:52

Miraklet

Simon Staho har klippet sin musical om til et firskårent melodrama med en højst utroværdig kærlighedstrekant. Forsøget må betragtes som mislykket.

Biografanmeldelse
28. maj 2014 | 18:00

Kol­bøt­te­fa­brik­ken

Dansk version af Gøgereden på pilletrip er nærmere en parodi end en hyldest. De improviserede folkekomedie-optrin er gakkede, men ikke særlig sjove.

Biografanmeldelse
14. maj 2014 | 12:05

Grace of Monaco

Cannes fortjener en bedre åbningsfilm, og Grace Kelly fortjener et bedre filmportræt. En dramatisk historie om en af filmhistoriens største skuespillerinder er blevet til royalt dameblads-stof.

© Filmmagasinet Ekko