Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1666
Biografanmeldelse
04. aug. 2014 | 15:03

Tracks

Mia Wasikowska leverer en ekstraordinær kraftpræstation i sit portræt af eventyreren og enspænderen Robyn Davidson, der vil krydse den australske ørken til fods.

Biografanmeldelse
21. dec. 2016 | 14:17

Train to Busan

De lynhurtige kødædere på det sydkoreanske tog er skrækindjagende effektive, og med samfundskritisk satire hører actiongyseren til årtiets bedste zombiefilm.

Biografanmeldelse
04. sep. 2015 | 07:10

Trainwreck

Endelig en romantisk komedie, der rent faktisk er sjov, skriver vor anmelder, som tilmed kneb en enkelt tåre over Amy Schumer og Bill Hader.

Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 07:02

Trans­formers: The Last Knight

Femte omgang robot-tjubang er en humørforladt, dårligt eksekveret og drænende omgang ligegyldighed.

Biografanmeldelse
07. apr. 2019 | 14:26

Transit

Christian Petzold blander fortiden og nutiden i stærkt flygtninge- og kærlighedsdrama, der kan vække mindelser om Casablanca og film noirs.   

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 19:10

Trans­ni­stra

Ungdomsskildring fra Europas mest oversete republik giver et hjertevarmt og naturligt indblik i unges liv langt fra Danmark.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 18:18

Trash

Oscar-darlingen Stephen Daldry går Slumdog Millionaire i bedene med en opbyggelig, men forglemmelig fortælling fra Brasiliens favelaer.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 01:27

Tre sekunder

Andrea Di Stefanos undercover-thriller tager munden for fuld, men formår alligevel at placere mindst en enkelt balle på sædets kant.

Biografanmeldelse
29. aug. 2019 | 10:58

Triple Threat

Intet kan overdøve den mesterlige kampsportsfest, når tre asiatiske stjerner banker vestlige skurke i moderne homage til gamle Hongkong-film.

Biografanmeldelse
30. mar. 2018 | 00:09

TRO

Jens Loftager udforsker troens væsen i en flot og tankevækkende film om danske konfirmander og japanske terrorister.

Biografanmeldelse
12. okt. 2016 | 21:40

Trolls

Dreamworks rammer en for en sjælden gangs skyld ikke skiven med Trolls, der buldrer af sted i et galoperende tempo, som ikke kan skjule den tyndbenede historie.

© Filmmagasinet Ekko