Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1689
Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:27

This Is Not a Film

Filmen, som iranske Jafar Panahi lavede fra sin husarrest i al hemmelighed, vidner om trodsighed og kreativitet – og hvad prisen for den slags er i Iran lige nu.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

Biografanmeldelse
26. okt. 2017 | 01:43

Thor: Ragnarok

Den tredje film rusker befriende op i Marvels mest kedelige serie med et kulørt og hylemorsomt sci-fi-eventyr.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
24. feb. 2016 | 09:59

Thy Father’s Chair

Lyder en film om et jødisk tvillingepar, der rydder op i deres hus i Brooklyn interessant? Thy Father’s Chair er en lille, men varm og eftertænksom skildring af kultur, familie og arv.

Biografanmeldelse
20. mar. 2013 | 20:39

Til ungdommen

Norsk dokumentar følger fire ungdomspolitikere før og under Utøya-tragedien og sætter ansigter på det demokratiske håb, Breivik forsøgte at slå ihjel.

Biografanmeldelse
25. apr. 2019 | 12:12

Til vi falder

Overlegen fotografering og eminent skuespil af Dar Salim og Lisa Carlehed løfter sorgdrama om et pars livskrise efter tabet af deres søn op i særklasse.

Biografanmeldelse
08. jan. 2014 | 19:22

Tilbage i ringen

Robert De Niro og Sylvester Stallone slipper helskindet fra deres parodi på Jake LaMotta og Rocky, men filmen mangler den sidste, hårdtslående humoristiske pondus.

© Filmmagasinet Ekko