Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1590
Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 12:03

Vogterne

Drama om franske kvinder under Første Verdenskrig sætter fokus på den moderne kvinderolle og er samtidig en poetisk hyldest til mulden og gårdlivet.

Biografanmeldelse
30. okt. 2017 | 21:51

Vold – i kær­lig­he­dens navn

Christina Rosendahl udfolder voldsramte kvinders rørende beretninger, så en klump i halsen konstant vokser. Årsagen til volden står dog hen i det uvisse.

Biografanmeldelse
12. mar. 2018 | 10:15

Vores livs ferie

Helen Mirren og Donald Sutherland spiller fremragende i roadmovie ned ad mindernes boulevard, hvor sandheden kan være bitter og besk.

Biografanmeldelse
05. apr. 2016 | 12:27

Vores sidste tango

Dokumentaren om to argentinske dansere beretter originalt og medrivende deres lange passionshistorie gennem dansen.

Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 09:34

Vores vingård i Bourgogne

Der er altid et vinglas i nærheden, når tre franske søskende genforenes på familiens vingård i charmerende, men ujævnt komediedrama.

Biografanmeldelse
27. nov. 2017 | 09:20

Væbnet med ord & vinger

Livsbekræftende og bevægende dokumentar om Michael Strunges liv går bag om myten og når ind til en forunderlig eksistens.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
11. juni 2014 | 12:04

Walesa – håbets mand

Veteran-instruktøren Andrzej Wajda hylder den polske elektriker og fagforeningshelt Lech Walesa som selve inkarnationen af Polens kamp for frihed. Filmen ligner dog et bestillingsarbejde.

Biografanmeldelse
16. feb. 2016 | 14:30

Walking Distance

Mexicansk film om ekstrem overvægt kommer aldrig for alvor under huden på sin hovedperson.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Walking with Dinosaurs

Walking With Dinosaurs er en spektakulært flot 3D-rejse tilbage til kridttiden, men desværre er historien en tam omgang coming of age.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 21:07

War Dogs

Jonah Hill er forrygende som bamset psykopat, men komedien om våbenhandel bliver aldrig satirisk spiddende.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

War Witch

Børnesoldater på stoffer finder kærligheden i en usentimental, magisk-realistisk og Oscar-nomineret film fra Afrikas mørke hjerte.

© Filmmagasinet Ekko