Anmeldelser / Biografanmeldelse

1549 - 1560 ud af 1764
Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 11:03

The Riot Club

Lone Scherfig åbner porten til Englands sekteriske universitets-broderskaber, og ud vælter skandalerne. Hun angriber de konservative, engelske traditioner med forfriskende dansk mod.

Biografanmeldelse
01. dec. 2016 | 01:49

The Rolling Stones: Olé, Olé, Olé!

Turné i Sydamerika med tusindvis af lykkelige publikummer giver det støvede rockband The Rolling Stones en tiltrængt saltvandindsprøjtning.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 09:52

The Salt of the Earth

Wim Wenders forstår stillbilledets natur, og aldrig har han hyldet det så smukt på film som i dokumentaren om mesterfotografen Sebastião Salgado.

Biografanmeldelse
22. maj 2014 | 12:28

The Salvation

Dansk hævntogt i Det Vilde Vesten forener det bedste fra klassisk spaghetti-western med ny nordisk samvittighedsdrama. Yeehaw!

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 12:31

The Seagull

Amerikansk filmatisering af Mågen er Tjekhov light, der er underholdende, men ikke gør ondt, mens man ler.

Biografanmeldelse
18. mar. 2015 | 20:14

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Efterfølgeren til John Maddens uventede hit tager os med tilbage til Indien og pensionist-resortet i et hjertevarmt, men langtrukkent gensyn.

Biografanmeldelse
23. dec. 2013 | 16:13

The Secret Life of Walter Mitty

Ben Stillers dannelsesrejse om dagdrømmeren Walter Mitty er fornem og vittig feel good i billedskøn postkort-æstetik.

Biografanmeldelse
21. apr. 2014 | 12:31

The Selfish Giant

Clio Barnards debutspillefilm er et gribende eventyr forklædt som barsk socialrealisme, der rummer pludselige nedslag af skønhed. Hverken Ken Loach eller Oscar Wilde har levet forgæves.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Sessions

I kanonen af skuespillere, der agerer med begrænset mobilitet, vil John Hawkes’ præstation i den varme The Sessions stå som en af de ypperste.

Biografanmeldelse
18. aug. 2016 | 07:17

The Shallows

Et overflødighedshorn af effekter kan ikke skjule, at forsøget på at lave en slags Jaws til GoPro-generationen er mere komisk end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
20. feb. 2018 | 19:54

The Shape of Water

Guillermo del Toros kvinden og havmanden-eventyr er ikke bare et højdepunkt i instruktørens karriere, men også et mesterværk fyldt til bristepunktet med gammeldags filmiske glæder.

Biografanmeldelse
08. nov. 2017 | 00:31

The Shining – ori­gi­nal­ver­sion

Kubricks majestætiske mesterværk luller os ind i et rædselsvækkende mareridt, der bliver siddende som en besættelse.

© Filmmagasinet Ekko