Anmeldelser / Biografanmeldelse

1549 - 1560 ud af 1668
Biografanmeldelse
30. maj 2013 | 00:39

Tøm­mer­mænd tur-retur

Den sidste Tømmermænds-film fuldfører trilogiens negative spiral mod absolut bundskraberniveau.

Biografanmeldelse
11. apr. 2018 | 17:05

Ud af intet

Troværdige Diane Kruger bliver ladt i stikken af et hævndrama, der mister overblikket og forspilder chancen for at gå i clinch med hadforbrydelser.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
25. nov. 2016 | 16:02

Udyret og hans lærling

Udyret og hans lærling er med sin vittige, rørende og utroligt flotte dannelseshistorie en af de film, man ikke må gå glip af denne vinter.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:59

Ulv i få­re­klæ­der

Russisk animationsfilm vil underholde det meste af familien med en veldrejet fortælling om får og ulve.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 17:02

Ul­ve­hund­en

Sanselig og malerisk smuk animationsfilm udfolder en ulvehunds inderste væsen.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 22:42

Ulydighed

To kvinders forbudte kærlighed i et religiøst miljø er et udstillingsvindue for, hvad moderne skuespillere kan præstere. Og så er filmen tilmed pivfræk.

Biografanmeldelse
07. jan. 2015 | 11:21

Unbroken

Angelina Jolie gør den gribende, virkelige historie om en mesterløber i krigsfangenskab til en bibelsk lidelsesfortælling befolket af lutter lækre mænd.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Under regnbuen

En uendelig række referencer til de klassiske eventyr gør i længden Agnès Jaouis romantiske komedie anstrengende.

Biografanmeldelse
02. dec. 2015 | 15:59

Under sandet

I hans tredje film falder alt på plads for Martin Zandvliet, der med førsteklasses filmhåndværk og en suveræn Roland Møller stiller skarpt på en ubeskrevet dansk krigsskamplet.

Biografanmeldelse
30. dec. 2018 | 10:55

Under the Silver Lake

Efter horrorfilmen It Follows har David Robert Mitchell begået en udsyret psyko-thriller med et drømmeagtigt Los Angeles og mere sex end i nogen nyere amerikansk film.

Biografanmeldelse
18. feb. 2015 | 01:18

Under the Skin

En af sidste års mest mystificerende, roste og betagende film kom aldrig i biografen. Men nu kan Under the Skin med Scarlett Johansson som rumvæsen på mandejagt ses som månedens film i Cinemateket.

© Filmmagasinet Ekko