Anmeldelser / Biografanmeldelse

1561 - 1572 ud af 1656
Biografanmeldelse
14. maj 2014 | 12:05

Grace of Monaco

Cannes fortjener en bedre åbningsfilm, og Grace Kelly fortjener et bedre filmportræt. En dramatisk historie om en af filmhistoriens største skuespillerinder er blevet til royalt dameblads-stof.

Biografanmeldelse
07. maj 2014 | 11:08

3 Days to Kill

Kevin Costner kæmper sig igennem et rutinepræget agentdrama, hvor terroristerne skal uskadeliggøres og teenagedatteren skal passes, alt imens mobilen bimler under torturseancerne.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 17:21

About Last Night

Genindspilning af en rom-com fra 80’erne – nu med sorte! Hovedrollerne er sympatiske, men resultatet ligner et fortidslevn tilsat ulidelige sidekicks og sorte stereotyper.

Biografanmeldelse
03. apr. 2014 | 08:21

Noa

Darren Aronofskys bibel-katastrofefilm er en rodebunke af fantasy, New Age-okkultisme og kandiseret paradisidyl – og så er den lang som en ørkenvandring.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:35

Guld

Barbara-stjernen Nina Hoss er eneste lyspunkt i en tyndskåret, tysk western-schnitzel om preussere på fatale afveje i Canadas vildnis.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:20

Bogtyven

Endnu en Nazi-film forsøger at spinde gåsehudsfremkaldende drama på Verdenskrigens gru. Men bogforlæggets hyldest til litteraturen kammer over i kitsch med tysk dummkopf-accent.

Biografanmeldelse
20. mar. 2014 | 00:00

Need for Speed

Need for Speed er en unødvendig lang popcornfilm med et forvirret manuskript. Men for mange vil de snurrende biler, der fyger gennem luften som kæmpekonfetti, være nok.

Biografanmeldelse
05. mar. 2014 | 20:00

300: Rise of an Empire

Der er blod, sved og sandaler for alle pengene, når Athens bedste mænd forsvarer demokratiet i en film, der er lige så perverst underholdende, som den er smagløs.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Winter’s Tale

Russell Crowe, flyvende heste og troen på magi kan ikke redde et endimensionelt manuskript, der lyder som et kludetæppe af Ga-Jol-floskler.

Biografanmeldelse
13. feb. 2014 | 18:20

Klok­ke­blomst og Piratfeen

Disney fortsætter med at drive rovdrift på arvesølvet i den femte film om Klokkeblomst, hvor små piger bliver fodret med en anti-feministisk morale.

Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 20:00

RoboCop

RoboCop er endnu en overflødig genindspilning, der er mere kludret end kløgtigt skruet sammen.

Biografanmeldelse
29. jan. 2014 | 18:06

Livets blomst

Fransk komedie om en far og en søn, der forelsker sig i den samme rengøringsassistent, dufter for stærkt af parfume.

© Filmmagasinet Ekko