Anmeldelser / Biografanmeldelse

1561 - 1572 ud af 1733
Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 14:20

The Boy

Gyser om en skræmmende porcelænsdukke behersker genrekonventionerne, men ambitionerne er lave og slutningen decideret latterlig.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 16:13

Den 5. bølge

Infantil katastrofefilm overfortæller det åbenlyse og underudvikler de personer, der kunne have gjort historien interessant.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 00:18

Hardcore

Russisk debutant viser alt fra sin hovedpersons synsvinkel i frenetisk actionfilm. Eksperimentet havde fortjent et bedre manuskript.

Biografanmeldelse
06. apr. 2016 | 16:17

De stand­haf­ti­ge

De standhaftige er et selvmedlidende melodrama, hvor personerne stryges med hårene, når de fortjener at få en verbal lussing.

Biografanmeldelse
31. mar. 2016 | 01:45

London Has Fallen

Gerard Butler myrder terrorister på mere eller især mindre opfindsom vis i ligegyldig actionfilm, hvis eneste formildende omstændighed er Morgan Freemans smil.

Biografanmeldelse
30. mar. 2016 | 11:48

Sorgenfri

Når vi endelig laver en zombiefilm i Danmark, hvorfor skal det så gøres halvhjertet?

Biografanmeldelse
23. mar. 2016 | 23:00

My Big Fat Greek Wedding 2

Efterfølgeren til den romantiske hit-komedie fra 2002 er en sølle omgang plat humor, der glemmer, at personerne er blevet omkring femten år ældre.

Biografanmeldelse
23. mar. 2016 | 12:25

Con­cus­sion

Velmenende, men kedsommeligt drama om den amerikanske nationalsports skadelige virkninger.

Biografanmeldelse
23. mar. 2016 | 01:10

Batman v Superman: Dawn of Justice

Konfrontationen mellem de to største superhelte er en klodset, støjende og endeløs fuser.

Biografanmeldelse
16. mar. 2016 | 13:11

The Divergent Series: Allegiant

Film nummer tre af fire i Divergent-serien er lige så idiotisk som sine forgængere – og langt mere kedelig.

Biografanmeldelse
19. feb. 2016 | 02:46

13 Hours

Michael Bays effektive action-krigsfilm har fået på hattepulden for sin krigsliderlige patriotisme, men det mest øretæveindbydende er banaliteterne.

Biografanmeldelse
16. feb. 2016 | 11:45

Bien Maja

Bien Maja er billigt animeret, sukkersødt fortalt og næsten blottet for charme og humor. Men bag filmen er der en historie om nationalisme og nazi-sympatier.

© Filmmagasinet Ekko