Anmeldelser / Biografanmeldelse

1561 - 1572 ud af 1714
Biografanmeldelse
23. aug. 2017 | 09:12

Souvenir

Isabelle Huppert viser igen, at hun er en af tidens største skuespillere. Desværre sker det i en film, hvor hverdagens små trakasserier fylder for meget.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:01

The Trip to Spain

To komikeres tredje rejse følger præcis samme opskrift som de forrige film i serien og hæver på den måde komikken op på et raffineret metaplan.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 07:15

Stefan Zweig: Farvel til Europa

Tysk portrætfilm er en undergangsfortælling om en af mellemkrigsårenes største forfattere. Og en mindelse om dengang for ikke så længe siden, hvor Europa ikke var et sted, man flygtede til, men fra.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 10:09

Borg

Janus Metz’ spillefilmdebut om den legendariske kamp mellem Borg & McEnroe er et fængslende drama, der borer sig ind i elitespillernes psyke.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 19:50

American Assassin

Der er smæk for skillingen, når Michael Keaton lærer en vred, ung mand at dræbe terrorister. Men hvad med det menneskelige?

Biografanmeldelse
14. sep. 2017 | 09:06

mother!

Darren Aronofskys mystik-omgærdede horrorfilm er ikke særligt uhyggelig og falder til jorden i trættende staffage.

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 09:38

Paris må vente

Eleanor Coppola lever langt fra op til familienavnet med den romantiske roadmovie Paris må vente, der er en begivenhedsløs affære.

Biografanmeldelse
21. sep. 2017 | 08:31

Kingsman: The Golden Circle

Efterfølgeren til filmen om de jakkesætsklædte superspioner viser glimt af kreativ action, men den føles mest som en forlystelsespark for små børn.

Biografanmeldelse
19. sep. 2017 | 22:16

I min datters navn

En fars indædte kamp for at få sin datters morder dømt er en utrolig autentisk historie, men knap så utrolig film trods fremragende Daniel Auteuil.

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 19:38

Kær­lig­he­den flytter ind

Romantisk komedie vil gerne vende Hollywoods konservative kønsnormer på hovedet, men ender med at gentage de kedeligste stereotyper.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 10:06

Patti Cake$

Imponerende gennembrud af Danielle Macdonald som badass-rapper i ungdomsfilm, der har modet til at tage hul på et sårbart tabu: overvægt.

© Filmmagasinet Ekko