Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1578
Biografanmeldelse
07. maj 2014 | 11:08

3 Days to Kill

Kevin Costner kæmper sig igennem et rutinepræget agentdrama, hvor terroristerne skal uskadeliggøres og teenagedatteren skal passes, alt imens mobilen bimler under torturseancerne.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 12:54

3 ting

Jens Dahl debuterer med en stram thriller, der med små og få midler skaber en troværdig aura af skæbnens luner og menneskets koldblodighed.

Biografanmeldelse
05. mar. 2014 | 20:00

300: Rise of an Empire

Der er blod, sved og sandaler for alle pengene, når Athens bedste mænd forsvarer demokratiet i en film, der er lige så perverst underholdende, som den er smagløs.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

3096 dage

Filmen om Natascha Kampusch’ gruopvækkende skæbne får én til at ønske, at den var lavet af Ulrich Seidl – og at Thure Lindhardts østrigske kidnapper ikke havde talt formfuldendt britisk!

Biografanmeldelse
16. nov. 2016 | 16:18

37

Puk Grastens dystre debutfilm om en opsigtsvækkende mordsag er ikke fejlfri, men lover godt for dansk films fremtid.

Biografanmeldelse
05. okt. 2015 | 00:03

45 Years

Efter 45 år kiler en sandhed sig ned mellem et ægtepar i hjerteskærende og overvældende mesterværk, der handler om tilfældets brutalitet og tidens gang.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

5 Broken Cameras

Oscar-nomineret dokumentar er en visuel potent menneskeliggørelse af Israel-Palæstina-konflikten.

Biografanmeldelse
09. mar. 2015 | 15:17

9. april

Spillefilmdebutanten Roni Ezra fortæller med nøgtern humanisme, fremragende skuespil og poetiske øjeblikke om den skæbnesvangre dag, hvor Nazityskland tog Danmark på sengen.

Biografanmeldelse
31. okt. 2015 | 11:44

99 Homes

Kritikeren Roger Ebert udråbte Ramin Bahrani til Amerikas næste store instruktør. Nu indfrier han alle forventninger med et mesterligt værk, der spidsformulerer finanskrisen og dens konsekvenser for helt almindelige mennesker.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
17. mar. 2016 | 00:56

A Bigger Splash

Tilda Swinton og Ralph Fiennes er prægtige ned i de mindste detaljer i pikant drama og krimi på en italiensk ferieø.

Biografanmeldelse
15. sep. 2015 | 20:38

A Blast

Frustrationen i det græske samfund eksploderer i Syllas Tzoumerkas drama, der med energisk realisme er et væsentligt vidnesbyrd om tilstanden i den unge generation.

© Filmmagasinet Ekko