Anmeldelser / Biografanmeldelse

2413 - 2424 ud af 2456
Biografanmeldelse
25. juni 2017 | 12:09

Mysteriet ved Slack Bay

Bruno Dumonts vidunderligt underlige farce om to meget forskellige familier ved den ildylliske Slack Bay hensætter Ekkos anmelder i en lykkelig WTF-tilstand. 

Biografanmeldelse
26. juni 2017 | 23:14

Veronikas to liv

Kieślowskis skønhedsåbenbaring leger med sanserne og suger publikum ind i en mystisk fabel om, hvordan mennesker forbindes og forblændes.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 23:36

Inderst inde

Pixars nyeste skud på filmstammen bringer os ind i menneskehjernens følelseskabinet, en genial idé, der egentlig slet ikke har brug for en historie.

Biografanmeldelse
11. okt. 2012 | 09:31

Marco Macaco

På billedside er Marco Macaco en ualmindelig charmerende og vellykket 3D-animeret film, der er fuldt på højde med udenlandske forbilleder. Men selvom plottet er skægt og originalt, bliver det en kende vakkelvornt i længden.

Biografanmeldelse
05. juli 2017 | 09:17

At elske Pia

Daniel Borgman forlader det sfæriske drømmeunivers til fordel for en hybriddokumentar, der lever i kraft af sine hovedpersoner på Langeland.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 14:47

Hitman: Agent 47

Den nyeste film om dræbermaskinen er åleglat action, hvor volden er flot eksekveret, men desværre kedeligt i længden.

Biografanmeldelse
06. juli 2017 | 08:56

Spider-​Man: Home­com­ing

Spider-Man er bedre end nogensinde i en veloplagt hybrid mellem superheltefilm og teenage-komedie.

Biografanmeldelse
11. juli 2017 | 12:11

En hustlers dagbog

Svensk komediedrama er blevet kaldt en ny Jalla! Jalla!, men styrken er filmens alvorlige portræt af en småkriminel skæbne i en svensk forstadsghetto.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 05:33

Girls Lost

Magisk-realistisk, svensk film om en dreng i en pigekrop er en forfriskende ungdomsfilm, der for en gangs skyld ikke har modenhed som klimaks.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 01:13

Jeg er Ingrid

Portrætfilmen om Ingrid Bergman er lige så nærværende og kompromisløs som hovedpersonen, der demonstrerede, at også kvinder kan følge deres kald.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 12:35

Tuli­pan­fe­ber

Der kæles for detaljen i malerisk trekantsdrama fra 1600-tallet, hvor skønheden er formidabel, men også for meget.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

© Filmmagasinet Ekko