Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1931
Biografanmeldelse
05. sep. 2021 | 01:46

Dune

Denis Villeneuve har omsat Frank Herberts intrigante eventyr til en imposant og berusende film, som dog blot er en forret til hovedretten.

Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 11:02

After We Fell

Tredje film i After-serien er et makværk om to hæmningsløst egoistiske mennesker. Det er lige så ophidsende som at få kaffe og kage hos farmor.

Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 06:05

Re­min­is­cence

Sci-fi om desperat mand på jagt efter sin forsvundne kæreste emmer af Nolan-brødrenes hjernevridende opfindelser, men karaktererne lades i stikken.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 21:54

Escape Room: No Way Out

Efterfølger til svag gyserfilm om dødsensfarlige rum er indimellem så absurd dårlig, at det kan få én til at gyse.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 05:57

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvels første film med en asiatisk superhelt leverer medrivende action, men trækker også mesterligt i hjertestrengene.

Biografanmeldelse
31. aug. 2021 | 17:46

Chungking Express

De bedste af Wong Kar-wais film besidder en urkraft af vemod og ugengældt kærlighed, og ingen af dem gør det mere rent end Chungking Express.

Biografanmeldelse
28. aug. 2021 | 20:42

Quo Vadis, Aida?

Oscar-nomineret drama skildrer benhårdt småborgerlige nabostridigheder, en udbredt machokultur og FN’s grelle inkompetence, der fører til massakren i Srebrenica.

Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
25. aug. 2021 | 12:02

Candyman

Stemningsfuld fortsættelse af horrorklassiker forsøger at løfte historien i en større sags tjeneste, men udførslen halter.

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 23:03

Pinocchio

Instruktøren Matteo Garrone skruer op for uhyggen og fremmaner en kynisme, der gør fortællingen om Pinocchio voksen. Man kan næsten sige, at filmen tager os ved næsen. 

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 21:49

Respect

Aretha Franklin finder sin egen stemme og stil gennem et opgør med sin tyranniske far i sober biopic om dronningen af soul.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

© Filmmagasinet Ekko