Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1590
Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 23:00

Annabelle Comes Home

Tredje film i rækken om den dæmoniske dukke byder på charmerende figurer og koldsvedsfremkaldende uhygge.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 21:15

Yesterday

Oscar-vinderen Danny Boyle skraber bunden med doven romantisk komedie, der er krydret med hyggeracisme og et gammeldags kvindesyn.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 19:17

Kaptajn Bimse

Filmatiseringen af Bjarne Reuter-bog er med finurlige påfund og fine budskaber et oplagt valg, hvis man skal have den mindste med i biografen for første gang.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
21. juni 2019 | 11:49

A Dog’s Journey

Dennis Quaid og menneskets bedste ven har næsten lige varme øjne i hjertelig, men forudsigelig hundefilm.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 09:54

Sommer

Sprudlende og oprørsk fortælleglæde gennemsyrer Kirill Serebrennikovs forfriskende hyldest til 80’erne russiske punkmiljø.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 19:10

Trans­ni­stra

Ungdomsskildring fra Europas mest oversete republik giver et hjertevarmt og naturligt indblik i unges liv langt fra Danmark.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 16:24

Booksmart

Hylende morsom high school-komedie er fyldt med girlpower, energiske hovedroller og et hav af sprudlende bifigurer.

Biografanmeldelse
14. juni 2019 | 21:05

Men in Black: In­ter­na­tion­al

De sortklædte agenters fjerde omgang er en intetsigende og forglemmelig affære, der på pinlig vis forsøger at indsprøjte noget feminisme i universet.

Biografanmeldelse
12. juni 2019 | 19:33

Kvinden, der glemte sin fortid

Polsk film om en kvinde med hukommelsestab er med unødvendig mystik mere søvndyssende end indsigtsfuld.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 17:06

Kongernes fald

Historien om dansk speedways gyldne generation er et medrivende, menneskeligt drama, som også vil fascinere andre end sportens fans.

© Filmmagasinet Ekko