Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 417
Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 18:24

Den russiske am­bas­sa­dør

Geopolitisk thriller vil gerne være en norsk pendant til Homeland, men dygtige skuespillere kan ikke redde handlingen, som er for langt ude.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 19:17

Den sidste turnering

Dokumentarserie om basketfænomenet Michael Jordan og hans sejrsstime med Chicago Bulls i 1990’erne får hjertet til at banke i ekstase.

Serieanmeldelse
04. mar. 2019 | 05:23

Den som dræber – Fanget af mørket

Dansk krimiserie er nærmest kvælende smuk, men hvorfor skal det endnu engang gå ud over unge, blonde kvinder?

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
02. jan. 2020 | 12:24

Deut­schland 86

Konstant spændende spionserie er et satirisk spejl af DDR’s vej til opløsning og Forbundsrepublikkens eskalerende amerikanisering.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Serieanmeldelse
02. mar. 2020 | 22:58

Devs

Trods store idéer og visuelt flair er sci-fi-miniserie af manden bag Ex Machina en tandløs og overfladisk spion-thriller om Silicon Valley.

Serieanmeldelse
25. juni 2019 | 13:57

Dietland

Joy Nash’ kropssprog rammer livet som tyk på kornet i serie, der hudfletter de usunde og farlige industrier, som tjener store penge på at udnytte især kvinder.

Serieanmeldelse
04. aug. 2016 | 00:41

Difficult People – sæson 2

Det kræver spidsede ører og dyb viden om popkultur at følge med i Julie Klausner og Billy Eichners grumme turbokomik. Men belønningen er spandevis af grin.

Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

© Filmmagasinet Ekko