Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 341
Serieanmeldelse
25. feb. 2020 | 15:41

Noia

Frederikke Dahl Hansen er betagende, bidsk og slet ikke humorforladt i DR-serie, der tager en spiralbevægelse ned i en undergrund af techno og stoffer.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 17:13

Enten/Eller

Dansk politik møder Shakespeares Romeo og Julie i interessant ungdomsdrama om en forelskelse på tværs af det politiske spektrum.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 12:00

Hunters

Al Pacino jager nazister i 70’ernes Amerika i både morsom og grusom satireserie, der udstiller nationens hykleri i forhold til ondskaben.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

Serieanmeldelse
14. feb. 2020 | 09:18

Fars pige

Det mest slående ved udskældt far på DR er, at han bruger en masse tid sammen med sin datter og med serien har lavet smart reklame for sin tøjbutikskæde.

Serieanmeldelse
12. feb. 2020 | 07:44

ZeroZeroZero

Med blandt andre danske Janus Metz som instruktør viser uhyggelig HBO-serie, der ikke er for svage sjæle, narkoens infame vej på tværs af klasser og nationer.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
03. feb. 2020 | 10:20

My Brilliant Friend – sæson 2

Forfatteren Elena Ferrantes forhutlede Napoli vækkes til live i vellykket fortsættelse af det stemningsfulde drama om kvinders ret til at bestemme selv.

Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 22:22

Little America

Otte charmerende fortællinger om immigranters møde med det forjættede land er fyldt med håb og rammer lige i hjertekulen.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 14:39

SEX

Kærlighed gør blind, men i den store liderlighed gør sex endnu mere blind. TV 2’s nye webserie er ligesom livet dramatisk og hverdagsagtig på samme tid.

© Filmmagasinet Ekko