Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 340
Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Serieanmeldelse
14. feb. 2020 | 09:18

Fars pige

Det mest slående ved udskældt far på DR er, at han bruger en masse tid sammen med sin datter og med serien har lavet smart reklame for sin tøjbutikskæde.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 17:13

Enten/Eller

Dansk politik møder Shakespeares Romeo og Julie i interessant ungdomsdrama om en forelskelse på tværs af det politiske spektrum.

Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 12:00

Hunters

Al Pacino jager nazister i 70’ernes Amerika i både morsom og grusom satireserie, der udstiller nationens hykleri i forhold til ondskaben.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Serieanmeldelse
12. feb. 2020 | 07:44

ZeroZeroZero

Med blandt andre danske Janus Metz som instruktør viser uhyggelig HBO-serie, der ikke er for svage sjæle, narkoens infame vej på tværs af klasser og nationer.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

Serieanmeldelse
28. jan. 2020 | 04:05

The New Pope

I anden sæson af Paolo Sorrentinos serie om pavemagten fordufter historien i barok skønhed. Det er alt for meget og alt for lidt.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

© Filmmagasinet Ekko