Anmeldelser / Serieanmeldelse

277 - 288 ud af 336
Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 16:37

Channel Zero: Candle Cove

Gyser-serie er ivrig efter at vise sine monstrøsiteter frem, men bedst, når den er visuelt dragende og intenst foruroligende.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 00:44

Midnight Diner: Tokyo Stories

Serie om en natlig restaurant i Tokyo er comfort tv: rørende, hjertevarm og dårende smuk i sin enkelhed. Og så giver den både rejsefeber og maverumlen.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 07:42

Mary Kills People

Canadisk serie om en læges aktive dødshjælp er en interessant filosofisk refleksion over livet og døden.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 09:50

Vice Prin­cipals – sæson 2

Diabolsk morsom komedieserie spidder de vrede, hvide mænd, der gjorde Donald Trump til verdens mest magtfulde mand.

Serieanmeldelse
24. sep. 2017 | 20:57

Herrens veje – afsnit 1-2

DR’s nye søndagsserie er fermt underholdende, men vor anmelder mener, at præster i den danske folkekirke har grund til at være stødt på præstekraven.

Serieanmeldelse
25. sep. 2017 | 22:39

Trans­par­ent – sæson 4

Serien om den jødiske familie fra Los Angeles fortsætter med at være banebrydende for, hvordan man kan behandle komplekse emner som angst og transkønnethed.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 10:19

Star Trek: Discovery

Med antihelte og tvivl er den spændende nye tilføjelse til kultserien mere dyster og nærmest U-Star Trek’sk.

Serieanmeldelse
24. okt. 2017 | 21:38

Stranger Things – sæson 2

Sci-fi-eventyret fortsætter med flere monstre, dybere karakterer og en mageløs retrostil, som får serien til at ligne en filmklassiker fra 1984.

Serieanmeldelse
30. okt. 2017 | 00:29

The Long Road Home

National Geographics serie om en gruppe amerikanske soldater i Irak-krigen er et solidt og unødigt heroiserende drama.

Serieanmeldelse
20. nov. 2017 | 15:48

Better Things – sæson 2

Pamela Adlon fortjener at blive hyldet som serieskaber, skuespiller og instruktør, for hun leverer en forrygende skæg og rørende hyldest til moderrollen.

Serieanmeldelse
28. nov. 2017 | 15:22

Herrens veje

Med smukke billeder fra den kristne kulturarv giver DR’s dramaserie et spændende og kun til tider fortegnet indblik i moderne tro.

© Filmmagasinet Ekko