Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 277
Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
10. juli 2017 | 17:22

Snowfall

Serie om crackens indtog i Los Angeles skildrer smukt underklasselivet i 1980’erne, men roder rundt i sin tredelte fortælling.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 12:57

Lovleg

Ny NRK-serie om det komplicerede ungdomsliv er frisk og humoristisk, men fyldt med utroværdigt mange pinlige øjeblikke.

© Filmmagasinet Ekko