Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 275
Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Serieanmeldelse
21. feb. 2019 | 17:46

Tin Star – sæson 2

Anden sæson af blodig krimiserie starter i højeste gear med et fatalt familiedrama, som er mere sæbeopera end Shakespeare.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 09:12

Vida – sæson 2

Særpræget skildring af kulturen i en mexicansk ghetto i Los Angeles er fortalt med hjerteblod og sans for drama.

Serieanmeldelse
13. aug. 2016 | 13:31

The Get Down

Baz Luhrmanns hiphop-serie er et sansebombardement af farver og lyde, der efterhånden finder sit menneskelige fokus midt i kaos.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 15:43

High Main­ten­ance

Den fremragende webserie om en cyklende potdealer i New York er blevet til en sjov og sært rørende tv-serie.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 07:58

Black Mirror – sæson 3

Det er lige dele ubehageligt og underholdende, når satirisk sci-fi-antologiserie holder spejlet op for vores afhængighed af teknologi.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 11:23

Forbandet

Skandinavisk serie på Viaplay leverer spænding, men er præget af svage karakterer, stive replikker og gyserklichéer.

Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
23. jan. 2017 | 20:10

The Crown

Serie om Dronning Elizabeth er en soap i luksusliner-klassen, men rejser også en debat om monarkiets rolle i et moderne samfund.

Serieanmeldelse
01. feb. 2017 | 14:54

Taboo

Tom Hardy spiller hårdkogt Afrika-fanatiker i stemningsfuld tv-serie, der fungerer bedst, når helten er mest skrøbelig.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

© Filmmagasinet Ekko