Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 397
Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
27. apr. 2019 | 14:31

Sy­geple­jesko­len – sæson 2

Det har styrket periodedramaet, at seriens problematiske hovedperson har rykket teltpælene op og givet mere plads til det muntre persongalleri.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
10. nov. 2019 | 11:02

Mellem os

Med humor og nuancerigdom punkterer dansk-norsk serie forestillingen om kernefamilien som lykkens arne.

Serieanmeldelse
24. nov. 2019 | 12:13

Fred til lands – sæson 1

Glimrende skuespil og mod til at undgå de værste krimiklichéer gør, trods rod i historien, DR-serie til en inciterende hjemstavns-thriller.

Serieanmeldelse
26. mar. 2020 | 02:00

Som­mer­da­hl

Der er intet nyt fra forhørslokalet i TV 2 Charlies første egenproducerede krimiserie, hvor et skrabet budget giver flere parallelparkeringer end biljagter.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

© Filmmagasinet Ekko