Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 286
Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Serieanmeldelse
08. sep. 2019 | 11:19

The Deuce – sæson 3

Afsluttende sæson af The Wire-skabernes epos om pornoindustrien er et tiltrængt kritisk blik på 80’erne, der nostalgisk hyldes i snart sagt enhver tv-serie.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 15:33

GG Horsens

Klichéfyldt komedieserie om gamere virker til at være skrevet af et menneske, der aldrig har spillet computerspil.

© Filmmagasinet Ekko