Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 261
Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

Serieanmeldelse
27. apr. 2019 | 14:31

Sy­geple­jesko­len – sæson 2

Det har styrket periodedramaet, at seriens problematiske hovedperson har rykket teltpælene op og givet mere plads til det muntre persongalleri.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
30. aug. 2017 | 15:39

Game of Thrones – sæson 7

Verdens største serie brillerer med tv-historiens bedste actionscener, men trods forløsende genforeninger savner man uforudsigeligheden fra de forrige sæsoner.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 16:29

Sharp Objects

Amy Adams brillerer som skrøbelig journalist med ar på sjælen i fortættet sydstats-morddrama, der er lige så gribende som første sæson af True Detective.

Serieanmeldelse
19. sep. 2018 | 08:39

30

Anden sæson af komedieserie om grænselandet mellem ungdommen og voksenlivet er fyldt med charmerende personer og morsomme situationer.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
15. apr. 2019 | 08:45

Game of Thrones – sæson 8

Tv-historiens største serie er tilbage med et første afsnit, der med sædvanlig rolig opbygning byder på følsomme gensyn og svære dilemmaer.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 17:12

Hjem­me­ba­ne – sæson 2

Anden sæson af det norske fodbolddrama er længe om at finde storformen, men med charmerende karakterer og et højaktuelt tema om homofobi på lægterne er den stadig seværdig.

© Filmmagasinet Ekko