Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 392
Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

Serieanmeldelse
22. maj 2020 | 13:42

Min fars krig

DR-serie beretter medrivende om en lille, dansk piges oplevelser som frihedskæmper og hendes forældres møde med torturbødlen Ib Birkedal Hansen.

Serieanmeldelse
18. maj 2020 | 18:38

Snowpi­er­cer

Bong Joon-hos knaldperle af en allegorisk science fiction-thriller er blevet til en uinspireret og kun jævnt underholdende tv-serie.

Serieanmeldelse
17. maj 2020 | 21:00

Græn­seland

DR’s dramadokumentar har folkelig kant og lovligt meget nationalfølelse i historien om den blodige konflikt mellem Danmark og Tyskland.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Serieanmeldelse
06. maj 2020 | 04:19

Trying

Romantisk komedieserie om adoptionsjunglen og forældreskabets udfordringer udvikler sig til en tankevækkende overraskelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 12:08

Awkwafina Is Nora from Queens

Komedieserie slår et slag for asiatisk repræsentation, men er ud over sin muntre hovedperson en blandet fornøjelse.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

© Filmmagasinet Ekko