Anmeldelser / Serieanmeldelse

517 - 528 ud af 574
Serieanmeldelse
01. maj 2020 | 10:27

Betty

Ungdommens vildskab lyser ud af HBO-serie om en gruppe kvindelige skateboardere, der skøjter gennem en hverdag fuld af sjov og eksistentielle kriser.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 12:08

Awkwafina Is Nora from Queens

Komedieserie slår et slag for asiatisk repræsentation, men er ud over sin muntre hovedperson en blandet fornøjelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

Serieanmeldelse
06. maj 2020 | 04:19

Trying

Romantisk komedieserie om adoptionsjunglen og forældreskabets udfordringer udvikler sig til en tankevækkende overraskelse.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
17. maj 2020 | 21:00

Græn­seland

DR’s dramadokumentar har folkelig kant og lovligt meget nationalfølelse i historien om den blodige konflikt mellem Danmark og Tyskland.

Serieanmeldelse
18. maj 2020 | 18:38

Snowpi­er­cer

Bong Joon-hos knaldperle af en allegorisk science fiction-thriller er blevet til en uinspireret og kun jævnt underholdende tv-serie.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
01. juni 2020 | 09:42

De kongelige statuer

Komikerduo spidder de kreative brancher i satirisk webserie, der ville have været sjovere uden sin absurde præmis.

Serieanmeldelse
03. juni 2020 | 14:49

I May Destroy You

Rørende serie om overgreb og samtykke markerer ankomsten for en af den nye generations bedste og vigtigste stemmer.

© Filmmagasinet Ekko