Anmeldelser / Serieanmeldelse

529 - 540 ud af 574
Serieanmeldelse
08. juni 2020 | 10:38

Rick and Morty – sæson 4, del 2

En overlegen sæsonafslutning fuldender tidens mest kreative animationsserie i et endegyldigt opgør med hovedpersonens status som forbillede for destruktive mænd.

Serieanmeldelse
09. juni 2020 | 12:19

Love Life

Romantisk komedieserie om den lange vej til livets store kærlighed er sød, sjov og hurtigt glemt ligesom hovedpersonens mange stævnemøder.

Serieanmeldelse
11. juni 2020 | 07:28

Ramy – sæson 2

Anden sæson af den humoristiske serie om tilværelsen som ung muslim i USA er blevet særligt væsentlig efter den seneste tids antiracistiske demonstrationer.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 12:42

Perry Mason

Underholdende og velspillet noir-serie fortæller historien om, hvordan Perry Mason blev til den berømte forsvarsadvokat.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 13:28

En casa

Spansk HBO-serie giver et interessant indblik i, hvordan mennesker håndterer at være spærret inde under coronakrisen.

Serieanmeldelse
22. juni 2020 | 17:21

The Lu­minar­ies

Visuelt blændende western-serie fra New Zealand viser lovende takter med historier om jagt på rigdom i 1860’erne.

Serieanmeldelse
18. juli 2020 | 23:20

Puls

De unge skuespillere gløder af charme og ægthed i en historie, der med sit fokus på grov homofobi føles ude af trit med den generation, som TV 2-serien skildrer.

Serieanmeldelse
30. juli 2020 | 21:54

Junglen

Dansk serie om en musiker med galopperende storhedsvanvid er fyldt med humor og båret af et persongalleri, man ikke kan undgå at tabe sit hjerte til.

Serieanmeldelse
06. aug. 2020 | 12:29

Alle hader fe­mi­ni­ster

DR-dokumentarserie slår et kraftigt slag for ligestilling mellem kvinder og mænd, men værten har en klap for det ene øje.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 19:55

P-Valley

Eminent underholdende dramaserie om sorte strippere i Mississippi oser af sex set med et kvindeligt blik og byder samtidig på kras samfundskritik.

Serieanmeldelse
13. aug. 2020 | 19:52

Partisan

Svensk krimiserie byder på spænding, racisme og en hovedrolle i Fares Fares, der endnu engang drager med sin indiskutable karisma.

Serieanmeldelse
02. sep. 2020 | 18:31

Outcry – uskyldig dømt?

True crime-dokumentar om en rådden rettergang ryster med afsløring af dårligt politiarbejde i en pædofili-sag mod amerikansk ungdomsstjerne.

© Filmmagasinet Ekko