Anmeldelser / Serieanmeldelse

577 - 588 ud af 588
Serieanmeldelse
16. feb. 2021 | 06:11

Ho­ved­mistænkt – Madeleine Mc­Cann-​sa­gen

Den danske afdeling af Discovery byder ikke på nye afsløringer, men samler brikkerne til et velfortalt og skræmmende portræt af den hovedmistænkte i vor tids store forsvindingssag.

Serieanmeldelse
18. feb. 2021 | 10:58

Love, Victor

Fortsættelse af populær homofilm serveres som morsom ungdomsserie krydret med en ung mands hemmelige begær.

Serieanmeldelse
20. feb. 2021 | 09:58

Tribes of Europa

Tysk sci-fi-serie fra Netflix skaber et dystopisk mareridt, men snubler over sine egne præmisser.

Serieanmeldelse
24. feb. 2021 | 12:22

Kænguru­myste­ri­et

En journalists jagt på stjålne kænguruer udvikler sig fra true crime-parodi til et medrivende mysterium, men hovedpersonen tager for meget fokus.

Serieanmeldelse
26. feb. 2021 | 17:56

Black Narcissus

Danskers serie-udgave af engelsk nonne-klassiker er et betagende og billedskønt drama om fornægtet lidenskab.

Serieanmeldelse
18. mar. 2021 | 17:23

The Falcon and the Winter Soldier

Race og identitet er i centrum, når to af Marvels mest loyale soldater omstiller sig til en verden uden en fjende i hæsblæsende actionserie.

Serieanmeldelse
29. mar. 2021 | 12:28

Vaffel og Mochi

Børneserie med Michelle Obama og to tøjdukker på kulinarisk dannelsesrejse byder på læring, hjertevarme og en sympatisk morale.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:04

Min­kav­ler­ne – sæson 2

Fornyet samfundsrelevans kan ikke løfte komedieserie, der mangler noget så essentielt som en velskrevet vittighed.

Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 23:03

Over Atlanten

Selv om Discovery har gjort et scoop og fået Lars Løkke Rasmussen med ombord, bliver man ikke det mindste søsyg, hvis man kan holde sin IKEA-kaffekop bare nogenlunde vandret.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 19:25

Worn Stories

Menneskers forhold til tøj er til tider sygeligt, men Netflix-serie har hverken det store at sige om tøjet eller menneskene, som har det på.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 01:19

Naomi Osaka

Et almindeligt, sårbart menneske træder frem i atypisk sportsdokumentar om en af de største stjerner på tennishimlen.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

© Filmmagasinet Ekko