Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 392
Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

Serieanmeldelse
17. maj 2020 | 21:00

Græn­seland

DR’s dramadokumentar har folkelig kant og lovligt meget nationalfølelse i historien om den blodige konflikt mellem Danmark og Tyskland.

Serieanmeldelse
22. maj 2020 | 13:42

Min fars krig

DR-serie beretter medrivende om en lille, dansk piges oplevelser som frihedskæmper og hendes forældres møde med torturbødlen Ib Birkedal Hansen.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 14:16

The Great

The Favourite-forfatter hylder det groteske og platte med en ujævn serie, der fungerer bedst i sine seriøse øjeblikke.

Serieanmeldelse
11. apr. 2020 | 13:48

Limboland

Dansk ungdomsliv hudflettes sjovt og smertefuldt i serie om tre kvinder, der midt i kvartlivskrisen kæmper for at finde sig selv.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Serieanmeldelse
02. maj 2020 | 09:48

I Know This Much Is True

Mark Ruffalo er fænomenal i dobbeltrollen som et tvillingepar i brutal HBO-serie, der dykker ned i mørke barndomstraumer og psykisk lidelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

© Filmmagasinet Ekko