Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 244
Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

© Filmmagasinet Ekko