Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 63
Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Streaminganmeldelse
27. juni 2017 | 12:23

Okja

Bong Joon-Hos sprudlende Netflix-film er en overraskende blanding af udsyret komediefarce, benhård dyreaktivisme og sentimental børnefilm.

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2020 | 17:09

Kill Chain: The Cyber War on America’s Election

HBO-dokumentar gør os klogere på cyberkrigsførelse og giver et skræmmebillede af, hvad der kan ske med præsidentvalget i 2020.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

Streaminganmeldelse
27. dec. 2016 | 10:43

Barry

Netflix-filmen Barry fortæller overbevisende historien om, hvad der formede en ung, sort studerende og gjorde ham til den Barack Obama, vi har lært at kende som USA’s præsident.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2017 | 22:44

The Discovery

Netflix’ film The Discovery med Jason Segel og Rooney Mara balancerer sikkert mellem menneskeligt drama og udforskelse af livet efter døden.

Streaminganmeldelse
16. okt. 2017 | 14:54

The Mey­erowitz Stories (New and Selected)

Adam Sandler er fremragende i Noah Baumbachs varme og vemodige komediedrama, hvor familiens uafklarede konflikter er både bundrealistiske og humoristiske.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

© Filmmagasinet Ekko