Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 200
Streaminganmeldelse
28. nov. 2022 | 09:37

Three Thousand Years of Longing

Der er fortryllende øjeblikke i George Millers mærkværdige kærlighedseventyr, men stjerneskuespillerne bliver skubbet til side.

Streaminganmeldelse
01. okt. 2022 | 08:01

Into the Deep – ny version

Den nye version af omstridt dokumentar om ubådssagen opvejer de fraklippede kronvidner ved at lade morderen optræde på slap line.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Streaminganmeldelse
06. aug. 2022 | 18:42

Alex’s War

Dokumentar udstiller den amerikanske demagog Alex Jones som en åndelig forbryder med et intellektuelt svindelnummer, men formen fænger ikke.

Streaminganmeldelse
05. aug. 2022 | 06:49

Prey

Et rumvæsen angriber Comanche-folket i 1700-tallets USA i Dan Trachtenbergs revisionistiske og veloplagte genoplivning af Predator-serien.

Streaminganmeldelse
01. aug. 2022 | 14:57

Thirteen Lives

Hollywood-drama om redningsaktionen i en thailandsk grotte har stjerner som Viggo Mortensen på rollelisten, men er en medrivende hyldest til den fælles indsats.

Streaminganmeldelse
22. juli 2022 | 13:45

The Gray Man

Russo-brødrenes flotte tjubang-film leger med forventningerne, men er langt fra så klog, som den gerne vil være.

Streaminganmeldelse
17. juni 2022 | 16:28

Cha Cha Real Smooth

Et skuespillertalent sendt fra himlen debuterer i ung instruktørs hjertevarme drama om jødisk festdans, autisme og knuste hjerter.

Streaminganmeldelse
09. juni 2022 | 15:59

Ingen kender Casper

Interessant dokumentar om dansk YouTube-stjerne går bag den polerede facade for at finde ind til et rigtigt menneske.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

© Filmmagasinet Ekko