Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 92
Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 18:24

Togo

Autentisk historie om slædehunden Togo, der i 1925 var med til at hente antiserum til epidemitruede børn, er medrivende, brandaktuel og overmåde smukt fotograferet.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Streaminganmeldelse
13. sep. 2020 | 02:47

Mulan

Live-action-udgaven af den populære animationsfilm er et hæsblæsende filmeventyr, der slår et slag for frihed og ligestilling.

Streaminganmeldelse
12. sep. 2020 | 15:04

Coastal Elites

Corona-film rister den amerikanske præsident og byder på bidende samfundskritik, men der er grænser for, hvad man kan vride ud af den orange vittighed i Det Hvide Hus.

Streaminganmeldelse
09. sep. 2020 | 18:59

Hvorfor sulter jeg?

Dokumentarserie på DR3 om unge Alinas anoreksi mangler et overordnet budskab, men byder på stærke scener med sin tvivlrådige hovedperson.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

Streaminganmeldelse
14. aug. 2020 | 19:03

Tågesyn

Ivan Elmer har for næsten ingen penge skabt en interessant og imponerende billedstærk debutspillefilm, der giver løfter om noget stort.

Streaminganmeldelse
31. juli 2020 | 15:04

Won’t You Be My Neighbor?

Tårerne får frit løb, når dokumentar om en populær børnevært bringer os tilbage til barndommen og får os til huske en visdom, vi i voksenlivet har fortrængt.

Streaminganmeldelse
23. juli 2020 | 12:29

A Beautiful Day in the Neigh­bor­hood

Tom Hanks leverer eminent skuespil som et gennemført godt menneske i herlig film, der passer perfekt til urolige tider.

Streaminganmeldelse
15. juli 2020 | 08:58

Showbiz Kids

Modig HBO-dokumentar sætter fokus på et stort tabu i film- og tv-branchen – børnearbejde – og viser med skræmmende eksempler, hvad det betyder at få frataget sin barndom.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

© Filmmagasinet Ekko