Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 132
Streaminganmeldelse
25. feb. 2021 | 13:50

Black Art: In the Absence of Light

Dokumentarer en kærkommen og lærerig udforskning af afroamerikansk kunst, som den hvide kunstverden har forbigået.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2021 | 09:37

Mis­be­haviour

Britisk film om feministisk protest ved skønhedskonkurrence savner virkelighedens revolutionære gejst.

Streaminganmeldelse
23. feb. 2021 | 18:52

Tel Aviv on Fire

Palæstinensisk komedie om en sæbeopera viser med et eminent manuskript, at der er flere ligheder end forskelle blandt mellemøstlige stridsbrødre.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 20:56

The Painter and the Thief

Mesterlig norsk dokumentar byder på en virkelighed vildere end fantasien i mødet mellem to mennesker, der spejler hinandens mørke.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 19:32

David Byrne’s American Utopia

Mødet mellem politiske Spike Lee og den legesyge frontfigur fra Talking Heads skaber en gåsehudsfremkaldende musikfilm i verdensklasse.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 13:55

Judas and the Black Messiah

Daniel Kaluuya leverer karrierens bedste præstation i autentisk historie om karismatisk sort leder, der blev likvideret af myndighederne.

Streaminganmeldelse
18. feb. 2021 | 13:30

The Way Back

Fremragende præstation af Ben Affleck som midaldrende baskettræner kan ikke redde fejlslagent forsøg på at kombinere sportsfilm og grædedrama.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2021 | 10:40

Framing Britney Spears

Den sjæl, som medierne og den ældre generation stjal, får sangeren Britney Spears tilbage i New York Times-dokumentar.

Streaminganmeldelse
11. feb. 2021 | 15:56

News of the World

Tom Hanks leverer sjælfuld alvor, mens unge Helena Zengel er et vidunder i Paul Greengrass’ overraskende konventionelle westernfilm.

Streaminganmeldelse
01. feb. 2021 | 00:55

Pieces of a Woman

Vanessa Kirby er i særklasse som ødelagt kvinde i efterveerne fra en tragisk fødsel i White God-instruktørens første engelsksprogede film.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 18:48

Malcolm & Marie

John David Washington og Zendaya giver en masterclass i skuespillets mange facetter i elektrisk kammerspil.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 14:39

The Last Black Man in San Francisco

Fremragende debutfilm om venskab og racespændinger i San Francisco er et sanseligt spabad for sjælen.

© Filmmagasinet Ekko