Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 38
Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Streaminganmeldelse
24. sep. 2018 | 22:29

Jane Fonda in Five Acts

HBO-dokumentar er en dragende og kompleks fortælling om skuespilleren Jane Fonda, der i et langt liv er blevet defineret af mænd, før hun endelig har fundet sig selv.

Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

Streaminganmeldelse
14. juli 2018 | 12:08

Robin Williams: Come Inside My Mind

Medrivende portrætfilm er en dybtfølt hyldest til en af Hollywoods helte, men holder igen, når den viser hans skyggesider.

Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2018 | 19:05

An­ni­hil­a­tion

Alex Garlands opfølger til Ex Machina er et mindfuck, der giver spænding for alle pengene, men også stiller udfordrende spørgsmål om at være menneske.

Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2018 | 11:23

Mudbound

Netflix-film om racekamp i 1940’ernes USA viser med et eminent ensemble, at hvide og sorte deler en fælles skæbne.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

Streaminganmeldelse
20. okt. 2017 | 09:40

Long Shot

Netflix-dokumentaren Long Shot oversælger sin historie, der bygger på et opsigtsvækkende sammentræf mellem en mordsag og HBO-serien Curb Your Enthusiasm.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

© Filmmagasinet Ekko