Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 104
Streaminganmeldelse
24. nov. 2020 | 11:25

Lovers Rock

Mesterinstruktøren Steve McQueen serverer i anden del af sin lovende antologi en dybtfølt kærlighedserklæring til musikkens livgivende eskapisme og det gode i livet.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2020 | 22:06

Mangrove

Hvis resten af antologiserien Small Axe holder niveauet fra den første spillefilm, er det ikke bare et højdepunkt i Steve McQueens karriere, men også et hovedværk i moderne filmkunst.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2020 | 13:52

Fireball: Visitors From Darker Worlds

Mesterlige Werner Herzog kører mest på rutinen i sin nye dokumentar om, hvordan himmellegemers nedslag på Jorden har påvirket kulturer gennem tiden.

Streaminganmeldelse
07. nov. 2020 | 12:55

Pepe the Frog – kongen af memes

Dokumentar om skæbnen for Pepe, der er gået fra at være en glad frø til et hadsymbol, giver en god indføring i internettets komplicerede meme-kultur.

Streaminganmeldelse
06. nov. 2020 | 18:45

Mank

David Finchers underskønne hyldest til en af filmhistoriens store kronjuveler er lettere at beundre end at elske.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 08:05

Til månen og tilbage

Animationsfilm på Netflix om en ung piges rejse til månen er en hjertevarm fortælling om at mindes dem, man har mistet. 

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 06:56

Borat Sub­sequent Moviefilm

Den kasakhiske journalist rejser tilbage til USA. Det er stadig hysterisk morsomt, og den grænseoverskridende komik viser sig faktisk at være et næstekærligt projekt.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2020 | 16:18

Rebecca

Nyfortolkning af Hitchcock-klassiker mangler interesse for titelpersonen, som filmen udsætter for slut-shaming.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 13:25

Ema

Chilensk mesterinstruktør får dragende drama om en vildtlevende kvinde til at eksplodere i farver, dans og seksualitet.

Streaminganmeldelse
28. sep. 2020 | 18:54

Dick Johnson Is Dead

Kirsten Johnsons dokumentar om sin demente far er lige så rørende som morsom og en original påmindelse om, at filmen er den store empatimaskine.

Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

© Filmmagasinet Ekko