Anmeldelser / Streaminganmeldelse

49 - 60 ud af 120
Streaminganmeldelse
27. juni 2017 | 12:23

Okja

Bong Joon-Hos sprudlende Netflix-film er en overraskende blanding af udsyret komediefarce, benhård dyreaktivisme og sentimental børnefilm.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2017 | 17:53

Death Note

Tandløs filmatisering af den ellers nervepirrende fortælling om seriemorderen Kira, der slår ihjel ved hjælp af en magisk notesbog.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2018 | 11:23

Mudbound

Netflix-film om racekamp i 1940’ernes USA viser med et eminent ensemble, at hvide og sorte deler en fælles skæbne.

Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

Streaminganmeldelse
24. sep. 2018 | 22:29

Jane Fonda in Five Acts

HBO-dokumentar er en dragende og kompleks fortælling om skuespilleren Jane Fonda, der i et langt liv er blevet defineret af mænd, før hun endelig har fundet sig selv.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2019 | 20:23

Native Son

Kunstneren Rashid Johnson slipper overraskende godt fra i sin instruktørdebut at filmatisere en romanklassiker om racespændinger i USA.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2020 | 10:11

Uncut Gems

Adam Sandler stråler som presset juvelerhandler i Safdie-brødrenes intense ode til New York og byens skæve figurer.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2020 | 17:09

Kill Chain: The Cyber War on America’s Election

HBO-dokumentar gør os klogere på cyberkrigsførelse og giver et skræmmebillede af, hvad der kan ske med præsidentvalget i 2020.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2020 | 10:23

The Platform

Spansk Netflix-film går hårdt i kødet på kapitalismens sociale hierarki, men volden er tam, og samfundskritikken kører i tomgang.

© Filmmagasinet Ekko