Anmeldelser / Tv-anmeldelse

145 - 156 ud af 182
Tv-anmeldelse
21. juni 2015 | 15:51

The Brink

HBO’s nye komedieserie The Brink med Jack Black og Tim Robbins parodierer amerikansk udenrigspolitik, men finder aldrig det sjove punkt mellem drama og satire.

Tv-anmeldelse
13. okt. 2015 | 13:05

The Daily Show with Trevor Noah

I sine første fjorten dage kører Trevor Noah sikkert The Daily Show videre efter Jon Stewart. Men han mangler stadig at vise, hvor han vil tage programmet hen.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2016 | 11:36

The Girl­friend Ex­per­i­ence

Dragende tv-udgave af Steven Soderberghs film er vedkommende sexet, men også langt mere dybsindig og gennemført end forlægget.

Tv-anmeldelse
14. mar. 2015 | 19:28

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Advarsel: Dokumentarserie om en mulig seriemorder fucker med dit hoved. Den gør dig rundtosset, forvirret og sommetider endda en smule vanvittig.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Tv-anmeldelse
13. okt. 2015 | 15:10

The Knick – sæson 2

Lægekunsten i det tidlige 1900-tal er stadigvæk fascinerende beskidt, men anden sæson af The Knick mangler et tematisk fokuspunkt for de smukke billeder.

Tv-anmeldelse
15. nov. 2015 | 01:51

The Last Panthers

Engelsk-fransk spændingsserie starter lidt for glat, men andet afsnit har en social kant, der giver håb om en stærk Europa-histore.

Tv-anmeldelse
28. sep. 2015 | 08:58

The Late Show with Stephen Colbert

Colbert pensionerer sin republikaner-persona, men holder gejsten oppe som politiserende, ironiserende og karismatisk afløser for David Letterman.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Tv-anmeldelse
02. okt. 2015 | 09:31

The Leftovers – sæson 2

Fatalismen blødes op af humoristiske toner i anden sæson af mysteriedramaet, der udvider universet og stadig er en fascinerende oplevelse.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2012 | 12:00

The Newsroom

Tv-serie-mesteren Aaron Sorkin rammer totalt forbi med sin medieskritik i The Newsroom.

© Filmmagasinet Ekko