Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 207
Tv-anmeldelse
25. nov. 2022 | 06:09

Auk­tions­hu­sets hemmelige handel

TV 2-dokumentar om celebert auktionshus med tvivlsomme forretningsmetoder viser, hvordan nogle mennesker, firmaer og brancher kan tale sig ud af snart sagt alting på.

Tv-anmeldelse
24. nov. 2022 | 11:44

Madame Sean Connery

Fransk dokumentar om Bond-stjernens kone gennem 45 år er en gribende beretning om en kvindes kamp for at tage kontrollen over sit liv.

Tv-anmeldelse
18. nov. 2022 | 09:28

Mariupol – Vi over­le­ve­de Putins bomber

Robin Barnwells dybt chokerende dokumentar bringer os for første gang helt i øjenhøjde med Putins mareridt i Ukraine.

Tv-anmeldelse
13. sep. 2022 | 17:39

Os på grænsen

Dokumentar om den ”forhadte” grænse mellem Danmark og Tyskland er uendeligt smuk, men har ét problem: Den er noget nær en lodret løgn!

Tv-anmeldelse
28. juni 2022 | 11:59

Det sidste ord – Uffe El­le­mann-​Jen­sen

Mikael Bertelsens geniale format giver den nyligt afdøde politiker mulighed for at komme afslørende, opsigtsvækkende og ubeskriveligt rørende til orde.

Tv-anmeldelse
06. maj 2022 | 08:04

Her­lufsholms hem­me­lig­he­der

Hvis ikke rektor bliver fyret på gråt papir, eller skolen simpelthen lukkes, er der noget rivravruskende galt med etikken hertillands.

Tv-anmeldelse
10. apr. 2022 | 20:13

Vores liv med autisme

Dokumentarserie om skolesystemets dårlige behandling af autister må få politikerne op af stolen, men skildringen mangler selv noget empati.

Tv-anmeldelse
20. jan. 2022 | 15:25

Ghislaine, Prince Andrew and the Pa­edop­hi­le

Næppe mange på denne planet ser ikke gerne prins Andrew dømt for seksuelle overgreb, men slap journalistik fyldt med udokumenterede påstande gavner ingen.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2022 | 14:23

Pia

Pia Kjærsgaard fremstilles ofte som et monster, men i Katrine W. Kjærs formidable portræt bliver hun et menneske.

Tv-anmeldelse
25. mar. 2021 | 16:52

Det store kli­maslags­mål

Kedelig dokumentar om Dan Jørgensens ambitiøse klimaplan gør os hverken klogere på den grønne omstilling eller manden i fokus.

Tv-anmeldelse
25. jan. 2021 | 00:54

Bag skyerne

Katrine Philp har skabt en hjerteskærende dokumentar, der gør sig til et talerør for de allermindste og bryder tabuet om børn i dyb sorg.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2021 | 16:54

De pårørende

Vibe Mogensens sobre og rørende dokumentar om pårørendes oplevelse af sindslidelser vinder med sin enkle tilgang.

© Filmmagasinet Ekko