Anmeldelser / Tv-anmeldelse

157 - 168 ud af 187
Tv-anmeldelse
15. nov. 2015 | 01:51

The Last Panthers

Engelsk-fransk spændingsserie starter lidt for glat, men andet afsnit har en social kant, der giver håb om en stærk Europa-histore.

Tv-anmeldelse
28. sep. 2015 | 08:58

The Late Show with Stephen Colbert

Colbert pensionerer sin republikaner-persona, men holder gejsten oppe som politiserende, ironiserende og karismatisk afløser for David Letterman.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Tv-anmeldelse
02. okt. 2015 | 09:31

The Leftovers – sæson 2

Fatalismen blødes op af humoristiske toner i anden sæson af mysteriedramaet, der udvider universet og stadig er en fascinerende oplevelse.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2012 | 12:00

The Newsroom

Tv-serie-mesteren Aaron Sorkin rammer totalt forbi med sin medieskritik i The Newsroom.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2016 | 10:35

The Path

Med godt skuespil og kontemplativ mystik kommer ny serie om en religiøs bevægelse langsomt, men fascinerende fra land.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2015 | 11:50

The Returned

Amerikansk genindspilning af den mesterlige franske serie Les Revenants kan ikke genskabe den fængslende, urovækkende stemning.

Tv-anmeldelse
21. jan. 2016 | 13:46

The X-Files – første afsnit

Første afsnit minder os om, hvad det var, serien oprindeligt kunne, men der lægges ikke op til meget mere end et nostalgi-trip.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2016 | 18:51

The X-Files – sæson 10

Kultserien havde stået sig bedre med et rigtigt reboot, hvor handlingen pegede fremad i stedet for tilbage. Chris Carters hang til mytologi trækker serien i den forkerte retning.

Tv-anmeldelse
23. dec. 2014 | 01:10

Tids­rej­sen: afsnit 1-24

Den er både nisse-løs og religionskritisk, men DR’s Tidsrejsen er også den bedste julekalender i mange år.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen: afsnit 1-3

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

© Filmmagasinet Ekko