Anmeldelser / Tv-anmeldelse

169 - 180 ud af 192
Tv-anmeldelse
19. apr. 2016 | 14:06

Bør­ne­sol­da­tens nye job

DR-dokumentar er en barsk, men vigtig dokumentation af, at tidligere børnesoldater sendes i krig af vestlige sikkerhedsfirmaer.

Tv-anmeldelse
25. apr. 2016 | 14:45

Silicon Valley – sæson 3

Herligt profane spydigheder går hånd i hånd med løsthumoristiske mærkværdigheder i den digitale tidsalders skarpeste komedieserie.

Tv-anmeldelse
04. maj 2016 | 10:11

Veep – sæson 5

Emmy-vinderen Veep er den ubestridte mester i politisk satire, og femte sæson fortsætter i overlegen stil og tårnhøjt tempo.

Tv-anmeldelse
09. maj 2016 | 15:37

Marseille

Netflix’ første serie på fransk ønsker brændende at være House of Cards på europæisk, men Depardieus borgmester er for blid og serien for tandløs efter amerikansk standard.

Tv-anmeldelse
25. maj 2016 | 19:13

All the Way

For anden gang på et år skildrer instruktør Jay Roach og skuespiller Bryan Cranston en anspændt periode. Her handler det om en præsident, der bruger begge udgaver af n-ordet.

Tv-anmeldelse
10. juni 2016 | 00:53

Casual – sæson 2

En af sidste års bedste nye serier kan endelig ses i Danmark. Anden sæson fortsætter lovende den bittersøde humor og det naturlige drama.

Tv-anmeldelse
15. juni 2016 | 16:44

Lady Dynamite

Komikeren Maria Bamfords Netflix-serie ligner et skægt formeksperiment, men viser sig at være en genial historie om psykisk sygdom.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 14:00

Preacher

Komedieguruen Seth Rogen og manusmakkeren Evan Goldberg har med deres nye tv-serie skabt et velfungerende, blodsplattende og morsomt univers, hvor alt kan lade sig gøre.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 07:12

Orange Is the New Black – sæson 4

Serieskaber Jenji Kohan har langt om længe fundet den rette formel. Ny sæson af det fængslende drama er den bedste siden første sæson.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
23. juli 2016 | 16:06

Looking: The Movie

Spillefilmen Looking er et værdigt punktum for historien om de kærlighedssøgende bøsser i San Francisco, der dog også viser, hvorfor den blev født som serie.

© Filmmagasinet Ekko