Anmeldelser / Tv-anmeldelse

169 - 177 ud af 177
Tv-anmeldelse
07. mar. 2017 | 17:04

Sekten der stjal børn

Pirrende og grufuld dokumentar om en åndelig sekt, kidnappede børn og LSD-forsøg misser oplagt chance for at skabe autentisk uhygge.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2017 | 06:53

Genius

Geoffrey Rush er en fryd for øjet som Albert Einstein i en stilistisk gennemført serie, der byder på alt fra saftigt trekantsdrama til grum nazisme.

Tv-anmeldelse
08. juni 2017 | 12:33

Familien FIFA – en kær­lig­heds­hi­sto­rie

Veldokumenteret dokumentar opruller FIFA’s skandaler via en uromantisk kærlighedshistorie om excentrisk pamper og hans ekskæreste.

Tv-anmeldelse
13. juni 2017 | 15:04

Helvede på jord – Syriens fald og Isis’ fremmarch

En tålmodig og kronologisk gennemgang af den syriske borgerkrig og Islamisk Stats rædselsregime er den røde tråd i vellykket dokumentar.

Tv-anmeldelse
11. juli 2017 | 08:34

Onkel Rejes sørø­vers­how II

Vil man lege med en børnelokker i et børneprogram, skal man have humor. Og det har DR’s gale legeonkel, som er et herligt modstykke til de moraliserende voksne.

Tv-anmeldelse
10. sep. 2017 | 15:29

Lida

Anna Eborns eftertænksomme dokumentar om den 81-årige Lida i Ukraine indkapsler tidens tand og alderdommens ensomhed.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 15:16

Historien om Danmark – sæson 2

DR’s omdiskuterede serie om Danmarkshistorien forener oplysning og underholdning, så det er en ren fryd for os hjemme i stuerne.

Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Tv-anmeldelse
28. maj 2018 | 04:54

Rudi er bange

Det er længe siden, at man har set så modigt tv. Skuespilleren Rudi Køhnke, der vandt Ekko Shortlist Awards 2016, bryder tabu og lukker seerne ind i sin angstfyldte verden.

© Filmmagasinet Ekko