Anmeldelser / Tv-anmeldelse

13 - 24 ud af 176
Tv-anmeldelse
14. sep. 2015 | 09:28

Mr. Robot

En socialt angst hacker hvirvler os ind i sit tankespind i sommerens hit-serie, der er skræmmende god underholdning – og blandt andet instrueret af Niels Arden Oplev.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2016 | 09:58

Modus: Det stille vidne

Forfatterne bag Rejseholdet – Peter Thorsboe og Mai Brostrøm – rammer ved siden af med klichéfyldt, svensk krimiserie, der er kvælende politisk korrekt.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 10:48

Krigerne fra Nord

Dokumentar om dansk-somaliske unge, der drager i hellig krig, er et afgørende humant og politisk portræt af verdens mest dæmoniserede mennesker.

Tv-anmeldelse
10. feb. 2015 | 14:31

12 Monkeys

Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 16:51

Grace and Frankie

Jane Fonda og Lily Tomlin forenes som aparte slyngveninder, hvis mænd gifter sig med hinanden. Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.

Tv-anmeldelse
08. okt. 2015 | 21:28

Fargo – sæson 2

Det kolde snelandskab byder på nye farverige karakterer i en fremragende start på anden sæson af krimiserien, der rammer den Coen’ske blanding af bloddryppende drama og sort humor.

Tv-anmeldelse
19. nov. 2015 | 15:57

Jessica Jones

Der er ikke vilde kampscener, men til gengæld stærkt psykologisk drama i den nye superhelteserie fra Marvel og Netflix.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2016 | 11:53

Flaked

Solbeskinnet Netflix-serie fra Los Angeles er charmerende afslappet, men kan ikke beslutte sig for, om den vil være sjov eller alvorlig.

© Filmmagasinet Ekko