Anmeldelser / Tv-anmeldelse

49 - 60 ud af 176
Tv-anmeldelse
05. okt. 2015 | 20:55

Homeland – sæson 5

Efter fire sæsoner har de fleste serier slået sig til ro, men spionserien Homeland kaster sig modigt i kødet på verdens storpolitiske problemstillinger.

Tv-anmeldelse
07. okt. 2015 | 00:50

The Affair – sæson 2

Historien om Noah og Alisons hede, men problematiske affære formår i sin fængslende anden sæson at grave endnu dybere i den menneskelige psykes sumpede undergrund.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
28. nov. 2015 | 01:00

Ver­sailles

Frankrigs dyreste tv-serie nogensinde har en fascinerende hovedperson i Solkongen og kunne godt have brugt noget af hans barokke vanvid.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Tv-anmeldelse
11. dec. 2015 | 01:09

Trans­par­ent 2: afsnit 1-2

Sidste års bedste serie fortsætter sublimt og lægger med et forrygende første afsnit op til at udvide sit tragikomiske univers.

Tv-anmeldelse
28. dec. 2015 | 15:11

Trans­par­ent 2

Fantastisk dramedie om køn, familie og identitet stikker seerne en syngende lussing efterfulgt af et kærligt kram.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2016 | 02:00

Making a Murderer

Oprørende Netflix-dokumentar om et formodet justitsmord viser, at enhver ikke er uskyldig i Guds eget land, indtil det modsatte er bevist.

Tv-anmeldelse
09. feb. 2016 | 09:45

Candy Film – da bør­ne­por­no var lovlig

Velresearchet dokumentarserie om børneporno leder indimellem tankerne hen på film om kz-lejrene, hvor folk intet kan huske.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 14:48

Mad Dogs

Fjollet humor går hånd i hånd med blodigt alvor i Mad Dogs, der følger en gruppe midaldrende venner på katastrofalt afveje i den mellemamerikanske jungle.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 16:02

Narko­kar­tel­ler­nes land

I den Oscar-nominerede dokumentar om selvtægtsfolks kamp mod narkokarteller står billederne ikke tilbage for det stærke indhold.

Tv-anmeldelse
20. feb. 2016 | 17:28

Broad City – sæson 3

Første afsnit i den nye sæson om de to dagdrivende kvinder Abbi og Ilana holder seriens høje niveau af grænseoverskridende vanvidskomik.

© Filmmagasinet Ekko