Anmeldelser / Tv-anmeldelse

49 - 60 ud af 177
Tv-anmeldelse
02. juni 2015 | 09:39

Pervert Park

Dansk dokumentar giver unik indsigt i de sexsyges sind og amerikanernes behandling af sexforbrydere. Offer-attituden er gemt langt væk.

Tv-anmeldelse
25. juli 2015 | 12:50

What Happened, Miss Simone?

Et gribende trekantsdrama mellem mor, far og datter er bare et af højdepunkterne i et komplekst portræt af Nina Simone og hendes kamp for sig selv og de sorte.

Tv-anmeldelse
30. aug. 2015 | 12:55

Narcos

Ny serie om Pablo Escobar giver en detaljerig indføring i narkokongens eskapader og kokainens skæbnesvangre indtog i Sydamerika.

Tv-anmeldelse
27. sep. 2015 | 20:50

Broen III: afsnit 1-2

Tredje sæson lægger desperat vildspor ud til endnu en omgang Broen, men der er for lidt til at holde liv i serien, der burde være stoppet, mens legen var god.

Tv-anmeldelse
28. sep. 2015 | 08:58

The Late Show with Stephen Colbert

Colbert pensionerer sin republikaner-persona, men holder gejsten oppe som politiserende, ironiserende og karismatisk afløser for David Letterman.

Tv-anmeldelse
29. sep. 2015 | 16:05

Downton Abbey – sæson 6, afsnit 1-2

Klasserne er under opbrud i sjette og sidste sæson af det engelske periodedrama, der overbevisende udfolder en universel historie om krig og kærlighed.

Tv-anmeldelse
07. okt. 2015 | 00:50

The Affair – sæson 2

Historien om Noah og Alisons hede, men problematiske affære formår i sin fængslende anden sæson at grave endnu dybere i den menneskelige psykes sumpede undergrund.

Tv-anmeldelse
08. okt. 2015 | 21:28

Fargo – sæson 2

Det kolde snelandskab byder på nye farverige karakterer i en fremragende start på anden sæson af krimiserien, der rammer den Coen’ske blanding af bloddryppende drama og sort humor.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
22. okt. 2015 | 09:19

Ferrell Takes the Field

Eminente Will Ferrell spiller baseball i et sympatisk projekt, der støtter cancer-overlevere. Men udskejelserne hører ikke til komikerens sjoveste.

Tv-anmeldelse
19. nov. 2015 | 15:57

Jessica Jones

Der er ikke vilde kampscener, men til gengæld stærkt psykologisk drama i den nye superhelteserie fra Marvel og Netflix.

Tv-anmeldelse
28. nov. 2015 | 01:00

Ver­sailles

Frankrigs dyreste tv-serie nogensinde har en fascinerende hovedperson i Solkongen og kunne godt have brugt noget af hans barokke vanvid.

© Filmmagasinet Ekko