Anmeldelser / Tv-anmeldelse

49 - 60 ud af 178
Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2015 | 20:02

Ju­leøn­sket

TV 2’s julekalender er sympatisk, spændende og flot lavet. Desværre lever hovedrollen ikke op til resten af serien.

Tv-anmeldelse
10. jan. 2016 | 22:15

Sherlock – den af­sky­e­li­ge brud

Sherlocks juleafsnit er et velkomment mellemspil, mens vi venter på nye afsnit af den originale Sherlock Holmes-modernisering, der fiffigt og begavet leger med vores forventninger.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2016 | 02:00

Making a Murderer

Oprørende Netflix-dokumentar om et formodet justitsmord viser, at enhver ikke er uskyldig i Guds eget land, indtil det modsatte er bevist.

Tv-anmeldelse
18. jan. 2016 | 00:46

Billions

Serie om det hektiske finansliv på Wall Street slår gnister, når Paul Giamatti og Damian Lewis står over for hinanden, men det gør de alt for sjældent i første to afsnit.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 14:48

Mad Dogs

Fjollet humor går hånd i hånd med blodigt alvor i Mad Dogs, der følger en gruppe midaldrende venner på katastrofalt afveje i den mellemamerikanske jungle.

Tv-anmeldelse
20. feb. 2016 | 17:28

Broad City – sæson 3

Første afsnit i den nye sæson om de to dagdrivende kvinder Abbi og Ilana holder seriens høje niveau af grænseoverskridende vanvidskomik.

Tv-anmeldelse
23. feb. 2016 | 08:40

Løgn eller chikane i Mariager

DR-dokumentar afklæder kvinde i sagen om påstået kristen chikane af homoseksuelle, men overser bjælken i sit eget medieøje.

Tv-anmeldelse
28. feb. 2016 | 20:58

Bedrag – sæson 1

Lidt lang i spyttet, men mundvandet blev til sidst samlet til en sort og blodig spytklart i en fremragende serie, der formåede at blotlægge finansiel kriminalitet.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2016 | 01:06

Hap and Leonard

Krimiserie har fascinerende sydstatsstemning og god skuespillerkemi, men lader ikke til at vide, hvilken helhed de gode dele skal udgøre.

Tv-anmeldelse
03. mar. 2016 | 15:22

House of Cards – sæson 4

Stolen begynder for alvor at vakle under Frank Underwood, og det giver nyt liv til serien om hensynsløsheden på magtens tinder.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2016 | 09:58

Modus: Det stille vidne

Forfatterne bag Rejseholdet – Peter Thorsboe og Mai Brostrøm – rammer ved siden af med klichéfyldt, svensk krimiserie, der er kvælende politisk korrekt.

© Filmmagasinet Ekko