Anmeldelser / Tv-anmeldelse

73 - 84 ud af 178
Tv-anmeldelse
02. mar. 2014 | 21:02

Ar­vin­ger­ne – sæson 1

Arvingerne hutlede sig igennem de sidste par afsnit, men undervejs bød sæson 1 på familiedrama og skuespil af ypperste karat.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2014 | 14:02

From Dusk Till Dawn

Robert Rodriguez’ Netflix-vampyrserie starter uden særlig meget bid – men byder på et godt gensyn med Don Johnson.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2014 | 13:52

Silicon Valley

Bag Silicon Valleys fernis af platheder gemmer sig en velskrevet og sjov komedieserie om it-nørder og -røvhuller.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2014 | 16:17

Heartless

Heartless låner ublu fra tidens hotte overnaturlige tv-serier som Hemlock Grove, men giver samtidig sit eget bud på nye monstre. Det er banalt, underholdende og stærkt vellykket.

Tv-anmeldelse
05. maj 2014 | 16:37

Født til at kæmpe

En kasteløs indisk pige bokser sig bogstavelig talt ud af samfundets spændetrøje i DR3-dokumentaren Født til at kæmpe. Hendes sande historie overgår næsten fantasien.

Tv-anmeldelse
07. maj 2014 | 16:38

Louie

Verdens sjoveste mand, Louis C.K., er tilbage som sit traurige og hysterisk morsomme alter ego, Louie. Fjerde sæson åbner med forrygende eksistentiel tragikomik.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Tv-anmeldelse
24. juni 2014 | 18:12

Halt and Catch Fire

AMC’s flagskib efter Breaking Bad og Mad Men starter lovende. Igen handler det om hemmelighedsfulde mænd, der går efter at realisere sig selv, denne gang i noget så overraskende dramatisk som IT-verdenen.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 10:48

Krigerne fra Nord

Dokumentar om dansk-somaliske unge, der drager i hellig krig, er et afgørende humant og politisk portræt af verdens mest dæmoniserede mennesker.

Tv-anmeldelse
19. okt. 2014 | 18:48

Forsøget

TV 2-produceret dokumentarfilm om en ny, lovende kræftbehandling gør indtryk, men kunne godt have boret i, hvorfor det er svært at skaffe penge til behandlingen.

© Filmmagasinet Ekko