Anmeldelser / Tv-anmeldelse

73 - 84 ud af 187
Tv-anmeldelse
14. sep. 2015 | 09:28

Mr. Robot

En socialt angst hacker hvirvler os ind i sit tankespind i sommerens hit-serie, der er skræmmende god underholdning – og blandt andet instrueret af Niels Arden Oplev.

Tv-anmeldelse
07. okt. 2015 | 00:50

The Affair – sæson 2

Historien om Noah og Alisons hede, men problematiske affære formår i sin fængslende anden sæson at grave endnu dybere i den menneskelige psykes sumpede undergrund.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 23:56

Amy Schumer Live at the Apollo

Tidens hotteste komiker tager en sejrsrunde med nyt standup-show, der er en forrygende indførelse i Schumers feministiske humor-univers.

Tv-anmeldelse
04. nov. 2015 | 14:04

Master of None

I en af de bedste Netflix-serier til dato får Aziz Ansari inspirationskilderne til at gå op i en højere enhed, der er lige så original som morsom og kompleks.

Tv-anmeldelse
15. nov. 2015 | 01:51

The Last Panthers

Engelsk-fransk spændingsserie starter lidt for glat, men andet afsnit har en social kant, der giver håb om en stærk Europa-histore.

Tv-anmeldelse
17. nov. 2015 | 07:26

The Bastard Ex­e­cu­tion­er

Blodig ridderserie med historisk afsæt ligner en fattigmandsudgave af Game of Thrones, der chokerer alene for effektens skyld.

Tv-anmeldelse
02. dec. 2015 | 08:57

Into the Badlands

Amerikansk kung fu-serie er fyldt med knoglebrækkende kampscener, men dialogen er opstyltet og karaktertegningen flad.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2015 | 20:02

Ju­leøn­sket

TV 2’s julekalender er sympatisk, spændende og flot lavet. Desværre lever hovedrollen ikke op til resten af serien.

Tv-anmeldelse
11. dec. 2015 | 01:09

Trans­par­ent 2: afsnit 1-2

Sidste års bedste serie fortsætter sublimt og lægger med et forrygende første afsnit op til at udvide sit tragikomiske univers.

Tv-anmeldelse
04. feb. 2016 | 16:57

Animals

Sorthumoristisk animationskomedie giver morsom stemme til New Yorks sexfikserede og eksistensplagede dyr.

Tv-anmeldelse
11. feb. 2016 | 15:10

Til døden os skiller

Den rørende dokumentarserie Til døden os skiller er et nærgående portræt af fem ældre mennesker, der står over for svære beslutninger.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 10:07

Vinyl

Nørdfaktoren er kæmpehøj, når Martin Scorsese tager rockklichéerne i 70’ernes musikscene i New York under kærlig behandling.

© Filmmagasinet Ekko