Anmeldelser / Tv-anmeldelse

85 - 96 ud af 186
Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2016 | 21:00

Bedrag – sæson 1, afsnit 1 og 2

Per Fly holder mange bolde i luften, men man føler sig i de bedste hænder i DR’s dramaserie om økonomisk kriminalitet. Thomas Bo Larsen har sin stærkeste rolle i lang tid.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2016 | 14:44

Mozart in the Jungle – sæson 2

Den klassiske musik spiller stadigvæk i den fornøjeligt retningsløse og forvirrede serie om livet i den store kunsts tjeneste.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2016 | 02:00

Making a Murderer

Oprørende Netflix-dokumentar om et formodet justitsmord viser, at enhver ikke er uskyldig i Guds eget land, indtil det modsatte er bevist.

Tv-anmeldelse
21. jan. 2016 | 13:46

The X-Files – første afsnit

Første afsnit minder os om, hvad det var, serien oprindeligt kunne, men der lægges ikke op til meget mere end et nostalgi-trip.

Tv-anmeldelse
11. feb. 2016 | 15:10

Til døden os skiller

Den rørende dokumentarserie Til døden os skiller er et nærgående portræt af fem ældre mennesker, der står over for svære beslutninger.

Tv-anmeldelse
20. feb. 2016 | 17:28

Broad City – sæson 3

Første afsnit i den nye sæson om de to dagdrivende kvinder Abbi og Ilana holder seriens høje niveau af grænseoverskridende vanvidskomik.

Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 18:50

To­geth­er­ness – sæson 2

Duplass-brødrenes uortodokse dramedy-serie om det svære samliv svælger måske nok i selvmedlidenhed, men viser også glimt af genialitet.

Tv-anmeldelse
03. mar. 2016 | 15:22

House of Cards – sæson 4

Stolen begynder for alvor at vakle under Frank Underwood, og det giver nyt liv til serien om hensynsløsheden på magtens tinder.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 20:57

Min oldefars historier

Venlig og velmenende miniserie til de yngste seere appellerer mere til forældrenes dårlige computerskærmsamvittighed.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 10:00

FETTER

En komedieserie om Frederik Fetterlein med reality-stjernen selv i hovedrollen er ikke helt så håbløs, som det lyder.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2016 | 11:36

The Girl­friend Ex­per­i­ence

Dragende tv-udgave af Steven Soderberghs film er vedkommende sexet, men også langt mere dybsindig og gennemført end forlægget.

© Filmmagasinet Ekko