Anmeldelser / Tv-anmeldelse

85 - 96 ud af 177
Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2013 | 19:33

Krigskampag­nen

Boris Bertrams dokumentar går med livrem og seler, men gør det lysende og chokerende klart, at ingen er blevet stillet til ansvar for Irak-krigens løgne.

Tv-anmeldelse
09. apr. 2013 | 09:53

Hannibal

Mads Mikkelsen viser for lidt tænder som den sultne Dr. Lecter i tv-serien Hannibal, hvis spændende katten-efter-musen-leg overskygges af bestialske banaliteter.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2013 | 23:35

Dren­ge­lej­ren

Dansk mobbedokumentar er fintfølende og afslørende i sin skildring af de følelser, som social isolation fremkalder hos de hyperfølsomme små mennesker.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Tv-anmeldelse
24. feb. 2014 | 17:01

House of Cards – sæson 2

Sæson to af Netflix-serien House of Cards er en potent og veldrejet politisk thriller, der løftes af Kevin Spacey og Robin Wrights skuespil, men den lever ikke op til hypen.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2014 | 16:17

Heartless

Heartless låner ublu fra tidens hotte overnaturlige tv-serier som Hemlock Grove, men giver samtidig sit eget bud på nye monstre. Det er banalt, underholdende og stærkt vellykket.

Tv-anmeldelse
05. maj 2014 | 16:37

Født til at kæmpe

En kasteløs indisk pige bokser sig bogstavelig talt ud af samfundets spændetrøje i DR3-dokumentaren Født til at kæmpe. Hendes sande historie overgår næsten fantasien.

Tv-anmeldelse
07. maj 2014 | 16:38

Louie

Verdens sjoveste mand, Louis C.K., er tilbage som sit traurige og hysterisk morsomme alter ego, Louie. Fjerde sæson åbner med forrygende eksistentiel tragikomik.

Tv-anmeldelse
10. juni 2014 | 11:22

Orange is the New Black – sæson 2

Netflix-serien om dagligdagen i et kvindefængsel har mistet sin uskyld og byder på mere drama og mindre komik i anden sæson.

Tv-anmeldelse
30. juni 2014 | 18:40

Comedians in Cars Getting Coffee – sæson 4

Jerry Seinfeld er suveræn som kaffedrikkende talkshowvært i fjerde sæson af sin egen webbaserede serie. Han ser de små, irrationelle ting, vi går rundt og gør.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

© Filmmagasinet Ekko