Anmeldelser / Tv-anmeldelse

85 - 96 ud af 178
Tv-anmeldelse
05. mar. 2016 | 18:51

The X-Files – sæson 10

Kultserien havde stået sig bedre med et rigtigt reboot, hvor handlingen pegede fremad i stedet for tilbage. Chris Carters hang til mytologi trækker serien i den forkerte retning.

Tv-anmeldelse
15. mar. 2016 | 12:30

Un­der­ground

Forfriskende moderne periodedrama om slaveflugt er underholdende melodramatisk såvel som voldsomt realistisk.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2016 | 11:36

The Girl­friend Ex­per­i­ence

Dragende tv-udgave af Steven Soderberghs film er vedkommende sexet, men også langt mere dybsindig og gennemført end forlægget.

Tv-anmeldelse
27. apr. 2016 | 07:11

Game of Thrones – sæson 6

Første afsnit i den nye sæson fortsætter seriens storladne stil, og starter opbygningen af et nyt korthus, der er lige så blodigt uretfærdigt som det gamle.

Tv-anmeldelse
04. maj 2016 | 10:11

Veep – sæson 5

Emmy-vinderen Veep er den ubestridte mester i politisk satire, og femte sæson fortsætter i overlegen stil og tårnhøjt tempo.

Tv-anmeldelse
09. maj 2016 | 15:37

Marseille

Netflix’ første serie på fransk ønsker brændende at være House of Cards på europæisk, men Depardieus borgmester er for blid og serien for tandløs efter amerikansk standard.

Tv-anmeldelse
22. maj 2016 | 23:27

Nat­por­ti­e­ren – hele sæsonen

Susanne Biers tv-serie er fejende flot og fyldt med bragende godt skuespil, men historien er desværre lidt for overfladisk.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
29. aug. 2016 | 23:01

Bør­ne­lok­ker­ne

Det er tåkrummende og absurd, når Dirty Harry Qvortrup jagter og udstiller voksne mænd med alvorlige lolitakomplekser.

© Filmmagasinet Ekko