Anmeldelser / Tv-anmeldelse

157 - 168 ud af 178
Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
19. okt. 2014 | 18:48

Forsøget

TV 2-produceret dokumentarfilm om en ny, lovende kræftbehandling gør indtryk, men kunne godt have boret i, hvorfor det er svært at skaffe penge til behandlingen.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Tv-anmeldelse
09. apr. 2013 | 09:53

Hannibal

Mads Mikkelsen viser for lidt tænder som den sultne Dr. Lecter i tv-serien Hannibal, hvis spændende katten-efter-musen-leg overskygges af bestialske banaliteter.

Tv-anmeldelse
29. okt. 2018 | 09:47

Gina Jaqueline – midt i en drøm

Dokumentarfilmen om sugardateren Gina Jaqueline mangler den betagende ærlighed, som den populære DR3-serie havde til overflod.

Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Tv-anmeldelse
29. aug. 2016 | 23:01

Bør­ne­lok­ker­ne

Det er tåkrummende og absurd, når Dirty Harry Qvortrup jagter og udstiller voksne mænd med alvorlige lolitakomplekser.

Tv-anmeldelse
09. maj 2016 | 15:37

Marseille

Netflix’ første serie på fransk ønsker brændende at være House of Cards på europæisk, men Depardieus borgmester er for blid og serien for tandløs efter amerikansk standard.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2016 | 11:53

Flaked

Solbeskinnet Netflix-serie fra Los Angeles er charmerende afslappet, men kan ikke beslutte sig for, om den vil være sjov eller alvorlig.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2016 | 09:58

Modus: Det stille vidne

Forfatterne bag Rejseholdet – Peter Thorsboe og Mai Brostrøm – rammer ved siden af med klichéfyldt, svensk krimiserie, der er kvælende politisk korrekt.

Tv-anmeldelse
02. dec. 2015 | 08:57

Into the Badlands

Amerikansk kung fu-serie er fyldt med knoglebrækkende kampscener, men dialogen er opstyltet og karaktertegningen flad.

© Filmmagasinet Ekko