Anmeldelser / Tv-anmeldelse

25 - 36 ud af 177
Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Tv-anmeldelse
28. feb. 2016 | 20:58

Bedrag – sæson 1

Lidt lang i spyttet, men mundvandet blev til sidst samlet til en sort og blodig spytklart i en fremragende serie, der formåede at blotlægge finansiel kriminalitet.

Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 14:26

Love – sæson 1

Judd Apatows nye komediesatsning på Netflix er et elskværdigt bekendtskab, der smukt smyger sig uden om fjogede indie-skabeloner.

Tv-anmeldelse
20. feb. 2016 | 17:28

Broad City – sæson 3

Første afsnit i den nye sæson om de to dagdrivende kvinder Abbi og Ilana holder seriens høje niveau af grænseoverskridende vanvidskomik.

Tv-anmeldelse
16. feb. 2016 | 09:49

Better Call Saul – sæson 2

Spin-off-seriens udfordring er at løsrive sig fra sin geniale forgænger, Breaking Bad, men dens styrke er sidehistorierne med det skæve persongalleri.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 10:07

Vinyl

Nørdfaktoren er kæmpehøj, når Martin Scorsese tager rockklichéerne i 70’ernes musikscene i New York under kærlig behandling.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2016 | 02:00

Making a Murderer

Oprørende Netflix-dokumentar om et formodet justitsmord viser, at enhver ikke er uskyldig i Guds eget land, indtil det modsatte er bevist.

Tv-anmeldelse
10. jan. 2016 | 22:15

Sherlock – den af­sky­e­li­ge brud

Sherlocks juleafsnit er et velkomment mellemspil, mens vi venter på nye afsnit af den originale Sherlock Holmes-modernisering, der fiffigt og begavet leger med vores forventninger.

Tv-anmeldelse
11. dec. 2015 | 01:09

Trans­par­ent 2: afsnit 1-2

Sidste års bedste serie fortsætter sublimt og lægger med et forrygende første afsnit op til at udvide sit tragikomiske univers.

Tv-anmeldelse
04. nov. 2015 | 14:04

Master of None

I en af de bedste Netflix-serier til dato får Aziz Ansari inspirationskilderne til at gå op i en højere enhed, der er lige så original som morsom og kompleks.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 23:56

Amy Schumer Live at the Apollo

Tidens hotteste komiker tager en sejrsrunde med nyt standup-show, der er en forrygende indførelse i Schumers feministiske humor-univers.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

© Filmmagasinet Ekko