Anmeldelser

25 - 36 ud af 1945
Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 08:50

Call Me by Your Name

Romancen spirer langsomt frem mellem to mænd i subtilt, sansemættet studie i begærets væsen og den første forelskelse.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

Biografanmeldelse
04. juli 2018 | 09:58

Ant-Man and the Wasp

Marvels nye superheltefilm har humor og solide skuespilpræstationer, men er unødvendigt indviklet og føles som en letkøbt omgang.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 10:16

Hered­it­ary

Hereditary er sommerens bud på en isnende gyser, der balancerer mellem det psykologiske og det okkulte i traditionen fra Polanski og Kubrick.

Biografanmeldelse
20. feb. 2018 | 19:54

The Shape of Water

Guillermo del Toros kvinden og havmanden-eventyr er ikke bare et højdepunkt i instruktørens karriere, men også et mesterværk fyldt til bristepunktet med gammeldags filmiske glæder.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 18:24

Den russiske am­bas­sa­dør

Geopolitisk thriller vil gerne være en norsk pendant til Homeland, men dygtige skuespillere kan ikke redde handlingen, som er for langt ude.

Serieanmeldelse
03. jan. 2018 | 10:26

Broen IIII, afsnit 1-2

Terror er på trapperne i sidste sæson af den mest skelsættende Nordic Noir-serie, som starter spændende med stening under Øresundsbroen.

Biografanmeldelse
04. juni 2018 | 23:16

Sommeren 1993

Det er svært at holde tårerne tilbage, når spansk drama med blikket i børnehøjde fortæller om livet efter at have mistet mor.

Biografanmeldelse
27. mar. 2018 | 18:52

Happy End

Måske burde vi stoppe med at dyrke Michael Haneke, der fortsætter den samme bitre og humorforladte nihilisme, mens mennesker fra alle sociale klasser kæmper for at skabe forandringer.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Serieanmeldelse
11. juni 2018 | 09:18

Blank

Arvtageren til Skam tager fat i en interessant periode af ungdomslivet, men handlingen er for triviel og hovedpersonen for passiv.

© Filmmagasinet Ekko