Anmeldelser

25 - 36 ud af 1771
Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Biografanmeldelse
09. mar. 2015 | 15:17

9. april

Spillefilmdebutanten Roni Ezra fortæller med nøgtern humanisme, fremragende skuespil og poetiske øjeblikke om den skæbnesvangre dag, hvor Nazityskland tog Danmark på sengen.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 00:13

Du for­svin­der

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas skal som par forsøge at tackle både hjerneskade og retssag. Men Peter Schønau Fogs ægteskabs-thriller modarbejder sin egen historie.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2018 | 11:23

Mudbound

Netflix-film om racekamp i 1940’ernes USA viser med et eminent ensemble, at hvide og sorte deler en fælles skæbne.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 10:12

Skam­me­rens datter

Første del af Skammer-serien slås med et par børnesygdomme, men imponerer som dansk fantasy på internationalt niveau.

Serieanmeldelse
07. dec. 2017 | 13:40

The Crown – sæson 2

Velproduceret Netflix-serie kan ikke skjule, at alle i The Crown er nogle usympatiske, royale røvhuller, som er uendeligt kedsommelige at følge.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

Biografanmeldelse
26. okt. 2016 | 08:17

Fuglene over sundet

Usammenhængende billedforløb og overdrevent naturalistisk mørke gør dansk flygtningedrama fra besættelsen til en frustrerende oplevelse.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 23:36

Inderst inde

Pixars nyeste skud på filmstammen bringer os ind i menneskehjernens følelseskabinet, en genial idé, der egentlig slet ikke har brug for en historie.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 22:02

Stalins død

Forrygende absurd satire over magtkampen i Sovjetunionens top efter Stalins død har paralleller i vores tid, skriver forfatteren Leif Davidsen i sin anmeldelse.

Biografanmeldelse
01. sep. 2015 | 12:03

Tavs­he­dens labyrint

Tysk drama fortæller historien om processen op til det retslige efterspil af Auschwitz i en velspillet og svimlende flot film.

Biografanmeldelse
14. sep. 2017 | 10:30

En fremmed flytter ind

Historien om Danmarks ubestridt største svindler er fascinerende. Men den er allerede fortalt som podcast, og den filmiske fortolkning yder ikke historien retfærdighed.

© Filmmagasinet Ekko