Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 158
Tv-anmeldelse
31. jan. 2017 | 18:10

Byen der blev overtaget af en nynazist

Spektakulær dokumentar kommer hele landevejen rundt i en skræmt, mikroskopisk by, som en gakket nynazist forsøger at overtage.

Tv-anmeldelse
23. jan. 2017 | 18:02

David Bowie: The Last Five Years

Fascinerende BBC-dokumentar lægger byggesten til historien om de sidste fem år af David Bowies liv og giver nyt indblik i hans sidste to plader.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2017 | 15:28

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Dokumentaren om mor-datter-stjerneparret er ærlig og hjertevarm, men skildrer også bagsiden af berømmelsen.

Tv-anmeldelse
13. dec. 2016 | 10:01

Planet Earth II

Efterfølgeren til Vores planet hylder Jordens skønhed og viser dyrelivets vidundere med billeder, der er så imponerende, at man knapt kan tro sine øjne.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Tv-anmeldelse
25. sep. 2016 | 21:12

Bedrag – sæson 2

Bedrag er med sin poetiske og meget danske socialrealisme stadigvæk et rimeligt originalt ridt i en skamredet krimi-tv-genre.

Tv-anmeldelse
29. aug. 2016 | 23:01

Bør­ne­lok­ker­ne

Det er tåkrummende og absurd, når Dirty Harry Qvortrup jagter og udstiller voksne mænd med alvorlige lolitakomplekser.

Tv-anmeldelse
23. juli 2016 | 16:06

Looking: The Movie

Spillefilmen Looking er et værdigt punktum for historien om de kærlighedssøgende bøsser i San Francisco, der dog også viser, hvorfor den blev født som serie.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 14:00

Preacher

Komedieguruen Seth Rogen og manusmakkeren Evan Goldberg har med deres nye tv-serie skabt et velfungerende, blodsplattende og morsomt univers, hvor alt kan lade sig gøre.

© Filmmagasinet Ekko