Anmeldelser

2497 - 2508 ud af 2745
Cph:Dox
08. nov. 2013 | 15:57

Drømmen om en familie

Den tidligere misbruger Per drømmer om kernefamilie med datteren Ilse i fokus. Det skildres rørende og ærligt i Cph:Dox-aktuel dokumentarfilm, der med brug af Pers mageløse video-optagelser kommer helt tæt på.

Cph:Dox
07. nov. 2013 | 00:28

De udvalgte

Man savner at få sat ansigter på de afviste i en ellers stærk og afbalanceret dokumentarfilm om Danmarks benhårde udvælgelse af flygtninge.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Gravity

Med ærefrygtindgydende billeder fra rummet har Alfonso Cuarón skabt et fascinerende møde mellem action og poesi, 3D-suspense og eksistentielle gåder.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

The Fifth Estate

Julian Assange skildres i uambitiøs spændingsfilm, der i modsætning til den gådefulde WikiLeaks-leder hurtigt vil blive glemt.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

En nuance af blå

Michel Gondry gakker helt ud i sin nye film, et romantisk syretrip, der kunne blive til 30 fantastiske musikvideoer. Men ikke til en god film.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Cph:Dox
05. nov. 2013 | 23:48

Ai Weiwei the Fake Case

Andreas Johnsen kommer helt tæt på den kontroversielle kinesiske kunstner Ai Weiwei i et scoop af en dokumentarfilm. Vises på Cph:Dox onsdag aften.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 23:37

The Broken Circle Breakdown

Belgisk publikumsfavorit om et par, hvis datter får leukæmi, leverer et ubønhørligt angreb på religion.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Frances Ha

Noah Baumbachs film har potentialet til at blive en øjeblikkelig klassiker – ikke mindst i kraft af en vidunderlig hovedrollepræstation.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Carrie

Alle ambitioner om en nyfortolkning af Stephen Kings bog er faldet til jorden i overflødig genindspilning af Carrie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 18:56

Tarok

Ekkos anmelder har aldrig oplevet så meget jysk chauvinisme som i filmen om hele Danmarks travhest, Tarok, som afvikles i lemfældigt luntetrav.

© Filmmagasinet Ekko