Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2377
Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 12:17

What We Do in the Shadows

Sjældent er gennembidte arterier, mord, kister og blodpøle blevet skildret så sjovt som i newzealansk horror-mocukmentary, der vises i Cinemateket i april.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Cph:Dox 2017
13. mar. 2017 | 15:40

What Young Men Do

Norsk film blander dokumentar og fiktion og viser intenst, hvordan kriminalitet kan skabe stærke bånd mellem teenagere, der har det hårdere end dem i Skam.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 23:34

When the Bough Breaks

Rugemorsdrama vil gerne være en iskold og erotisk thriller, men ender som en flad og fjollet omgang rod.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 16:25

Where Man Returns

Norske Egil Håskjold Larsen udforsker en ensom jægers kamp mod Nordnorges brutale natur i billedskøn fortælling.

Biografanmeldelse
11. apr. 2016 | 16:09

Where to Invade Next

Dokumentarfilmens storartede cirkusdirektør er blevet mere mild med alderen, og til tider er Michael Moores rejse gennem Europa gribende.

Biografanmeldelse
26. maj 2015 | 16:17

While We’re Young

Fyrrerne er de nye tyvere i Noah Baumbachs vittige og glaserede generationskomedie om at gå eftertrykkeligt i ungdom.

Biografanmeldelse
17. feb. 2015 | 09:42

Whiplash

En jazz-film klippet som en actionfilm med Oscar-værdigt skuespil får chefredaktøren til at bryde ud i spontan jubel i biografen.

Cph Pix
14. apr. 2015 | 17:14

White God

Et svigtet kæledyrs hævn er udsyret og grusom. Lassie kan godt gå hjem og lægge sig, når det ungarske gadekryds Hagen slippes løs i Budapests gader.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

White House Down

Det Hvide Hus kommer under belejring i Roland Emmerichs klichefyldte film, der bliver reddet af den smækre actionhelt Channning Tatum.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 09:53

Whitney: Can I Be Me

Som en grådig vampyr suger dokumentarfilm af Whitney Houstons talent og fortaber sig sensationslystent i sangerens misbrug af stoffer og kærlighed.

© Filmmagasinet Ekko