Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2621
Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

The Spirit of ’45

Ken Loach har lavet en dybfølt dokumentarfilm om de gamle Labour-helte i England, hvor de medvirkende har samme udemonstrative stolthed som i mesterinstruktørens fiktionsfilm.

Biografanmeldelse
15. aug. 2018 | 13:56

The Spy Who Dumped Me

Forrygende kemi mellem Kate McKinnon og Mila Kunis i veloplagt actionkomedie, som er lige dele falde på halen-komik og slå på tæven-optrin.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

CPH PIX
15. apr. 2013 | 09:37

The Strange Little Cat

Tysk videokunstner debuterer med spillefilm, der gør familielivets trivialiteter til en lille symfoni. Vises tirsdag og søndag på Cph Pix.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Dvd-anmeldelse
01. juni 2015 | 13:57

The Texas Chain Saw Massacre

Gyserklassikeren minder alle om, hvorfor den var totalforbudt i England i 25 år med restaureret jubilæumsudgave, som er spækket med ekstramateriale.

Biografanmeldelse
16. sep. 2015 | 23:32

The Trans­port­er Refueled

Ny brite overtager førersædet i fjerde film om chaufføren Frank Martin, men man skal være umådeligt glad for hurtige biler og slåskampe for ikke at kede sig.

Biografanmeldelse
28. okt. 2014 | 17:09

The Tribe

Utekstet, ukrainsk tegnsprogsdrama om bundløs forråelse på en døveskole er en unik filmoplevelse, der vibrerer i kroppen længe efter rulleteksterne.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 15:29

The Trip to Italy

Michael Winterbottom sender igen komikerne Steve Coogan og Rob Brydon på gastronomisk og filosofisk roadtrip – der er mere af det sjove, men for meget af det samme.

© Filmmagasinet Ekko