Anmeldelser

For tag: netflix
61 - 72 ud af 74
Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
30. aug. 2015 | 12:55

Narcos

Ny serie om Pablo Escobar giver en detaljerig indføring i narkokongens eskapader og kokainens skæbnesvangre indtog i Sydamerika.

Tv-anmeldelse
25. juli 2015 | 12:50

What Happened, Miss Simone?

Et gribende trekantsdrama mellem mor, far og datter er bare et af højdepunkterne i et komplekst portræt af Nina Simone og hendes kamp for sig selv og de sorte.

Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

Tv-anmeldelse
14. juli 2015 | 17:00

BoJack Horseman – sæson 2

Anden sæson af Netflix’ animationssatsning BoJack Horseman er en underholdende parodi på fænomenet Hollywood med en knugende eftervirkning.

Tv-anmeldelse
11. juni 2015 | 17:06

Orange Is the New Black – sæson 3

Orange er ikke længere det nye sort, men Netflix’ flagskib om et pikant kvindefængsel sejler lydefrit videre med regnbuefarvede bannere.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Tv-anmeldelse
20. maj 2015 | 11:25

Between

Ny miniserie fra Netflix er en gemen kalkule af overnaturlige hændelser i et apokalyptisk univers tilsat hashtags, #ForDetErDetDeUngeVilHave.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2015 | 11:50

The Returned

Amerikansk genindspilning af den mesterlige franske serie Les Revenants kan ikke genskabe den fængslende, urovækkende stemning.

Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

© Filmmagasinet Ekko