Anmeldelser

2497 - 2508 ud af 2788
Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 20:00

The World’s End

Manden bag Hot Fuzz og Shaun of the Dead kombinerer kærlighed til science fiction-genren med ærkebritisk humor. Det er der kommet en charmerende film ud af.

Tv-anmeldelse
21. jan. 2016 | 13:46

The X-Files – første afsnit

Første afsnit minder os om, hvad det var, serien oprindeligt kunne, men der lægges ikke op til meget mere end et nostalgi-trip.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2016 | 18:51

The X-Files – sæson 10

Kultserien havde stået sig bedre med et rigtigt reboot, hvor handlingen pegede fremad i stedet for tilbage. Chris Carters hang til mytologi trækker serien i den forkerte retning.

Serieanmeldelse
27. dec. 2017 | 10:18

The X-Files – sæson 11

Scully og Mulder er tilbage – desværre. Ellevte sæson skuffer og kun et afsnit ud af de første fem er værd at bruge tid på.

Cph:Dox
05. nov. 2015 | 11:24

The Yes Men Are Revolting

Doku-aktivisterne The Yes Men har forklædt sig som voksne. De er mindre løsslupne, men heldigvis stadig sjove, når de igen kæmper mod global opvarmning.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 18:18

The Young Pope – afsnit 1

Paolo Sorrentino forvandler med bjergtagende billeder og pompøs symbolik Vatikanet til en kampplads, hvor egen vilje er vigtigere end Guds.

Biografanmeldelse
03. maj 2017 | 11:05

Their Finest Hour

Historisk krigsdrama om tidens kvinder har den naturlige varme, livsglæde og humor, som Lone Scherfig kommunikerer allerbedst.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

London Film Festival
22. okt. 2018 | 18:25

They Shall Not Grow Old

Peter Jackson vækker døde drenge til live i storslået 3D-dokumentar om forrige århundredes meningsløse verdenskrig.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:27

This Is Not a Film

Filmen, som iranske Jafar Panahi lavede fra sin husarrest i al hemmelighed, vidner om trodsighed og kreativitet – og hvad prisen for den slags er i Iran lige nu.

© Filmmagasinet Ekko