Anmeldelser

2713 - 2724 ud af 3131
Biografanmeldelse
16. jan. 2013 | 21:15

Gangster Squad

Ruben Fleischers film dyrker et selvbevidst gangster-noir-univers med næsten pervers appetit, men skæmmes af klæbrig moralisme.

Biografanmeldelse
16. jan. 2013 | 20:10

Renoir

Jean Renoir var syrlig og ironisk, men bliver gjort til bedemand i den nysselige Renoir, mener Bo Tao Michaëlis.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

2 Days in New York

Fordommene om franskmændene køres helt ud, når Julie Delpy leger Woody Allen.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 12:52

A Simple Life

Med sans for antydningens kunst fortæller kinesisk film om forholdet mellem en husholderske og hendes arbejdsgiver.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Hyp­no­ti­sø­ren

Lasse Halmströms comeback i svensk film er en effektiv thriller, der forsumper i scener fra et ægteskab.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:27

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Twilight-fænomenet er massivt fascinerende, men talentet er svært at øje på i det endelige punktum på den paranormale romance.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:01

Hotel Transylvania

Dracula er forvandlet til hønefar i det farverige monstervælde på Hotel Transylvania, hvis velkendte historie voksne vil gennemskue og børn more sig over.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:53

Elles

Skuespilleriet fejler ikke noget, men Elles er uden tematisk fokus og synes ikke rigtig at vide, hvor den vil hen med sin historie. Ud over at flirte med en omgang softcore-porno og synkront vise borgerskabets indiskrete charme.

Biografanmeldelse
03. okt. 2012 | 12:00

Sover Dolly på ryggen

Hella Joofs Sover Dolly på ryggen er en velkendt komedie med omhyggeligt konstruerede sammentræf, komiske misforståelser og vidtdrevne karikaturer, men heldigvis også mere end det.

Biografanmeldelse
03. okt. 2012 | 12:00

On the Road

Filmatiseringen af On the Road er desværre kun blevet til et sympatisk ekko af Jack Kerouacs beat-klassiker og ikke så meget et kunstnerisk bud anno 2012, selvom filmskaberne har gjort sig umage.

Biografanmeldelse
26. sep. 2012 | 12:00

Marie Krøyer

Bille August lægger afstand til de udfordrende sider af fortællingen om Marie Krøyer og fokuserer i stedet på en imødekommende, pletfri Alt for damerne-stil.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

© Filmmagasinet Ekko