Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 3131
Tv-anmeldelse
29. sep. 2015 | 16:05

Downton Abbey – sæson 6, afsnit 1-2

Klasserne er under opbrud i sjette og sidste sæson af det engelske periodedrama, der overbevisende udfolder en universel historie om krig og kærlighed.

Tv-anmeldelse
28. sep. 2015 | 08:58

The Late Show with Stephen Colbert

Colbert pensionerer sin republikaner-persona, men holder gejsten oppe som politiserende, ironiserende og karismatisk afløser for David Letterman.

Tv-anmeldelse
27. sep. 2015 | 20:50

Broen III: afsnit 1-2

Tredje sæson lægger desperat vildspor ud til endnu en omgang Broen, men der er for lidt til at holde liv i serien, der burde være stoppet, mens legen var god.

Biografanmeldelse
27. sep. 2015 | 16:05

Met­ro­pol­is Complete

Danskere har sammensat et soundtrack fra verdens største, elektroniske musikere og skabt en vellykket fortolkning af Fritz Langs stumfilmklassiker.

Biografanmeldelse
25. sep. 2015 | 09:36

Taxi Teheran

Jafar Panahis Taxi Teheran er et passioneret forsvar for kunstnerisk frihed, men også en sprudlende film i sin egen ret.

Biografanmeldelse
23. sep. 2015 | 22:50

Dope

Et forpjusket og knuselskeligt generationsportræt af hiphoppere fra den digitale tidsalder. Skuespillet er uerfarent, men humoren er spændstig som en morgen-stådreng.

Biografanmeldelse
23. sep. 2015 | 08:52

The Gift

Komplekse karakterer og en konstant pulserende spændingsboble taler til både hjerne og hjerte i dyster home invasion-thriller.

Biografanmeldelse
21. sep. 2015 | 23:29

Klovn Forever

Måske var etteren en tak sjovere, men Klovn Forever byder på timing, mikromimik og funny bones i verdensklasse. Og den stående 69’er bliver med garanti sidste skrig i de små danske hjem dette efterår.

Biografanmeldelse
21. sep. 2015 | 15:47

Den franske for­bin­del­se

Håndværket og præstationerne er forrygende i autentisk, fransk gangsterfilm, som godt kunne være strammet lidt op.

Biografanmeldelse
21. sep. 2015 | 07:13

Arcade Fire: The Reflektor Tapes

Karnevalistisk dokumentar giver et energisk portræt af de håbefulde melankolikere i Arcade Fire, der lystigt leger med den medieverden, de kritiserer.

Tv-anmeldelse
20. sep. 2015 | 19:17

Norskov

Befriende langt væk fra hovedstadens velbjergede middelklasse leverer TV 2 med overbevisende skuespillere sin til dato bedste danske tv-dramatik.

Biografanmeldelse
19. sep. 2015 | 20:33

Corn Island

Georgisk film på en lille ø kræver tålmodighed af publikum, men leverer bjergtagende naturbilleder og i glimt overrumplende filmmagi.

© Filmmagasinet Ekko