Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2750
Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 17:03

Mi­ni­sek­ter­ne – kampen om myrernes dal

Halvanden times fransk animationsfilm om myrer og mariehøns. Uden dialog. Lyder det kedeligt? Det er det ikke! Minisekterne er raffineret børneunderholdning.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 12:16

Ung og smuk

François Ozon har lavet et feministisk statement med historien om en syttenårig overklassepige, der vælger at blive prostitueret. Hvorfor hun gør det, er befriende uforklarligt!

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 16:21

Sådan træner du din drage 2

Sådan træner du din drage 2 spiller sikkert spil og følger alle regler for en animationsfilm i blockbuster-klassen. Men samtidig er det en de flotteste animationsfilm i lang tid.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 11:14

Et hus i Marokko

Tre søstre, deres mor og deres husholderske udfordrer vores fordomme om den undertrykte, muslimske kvinde i en marokkansk film, der både er sjov og tragisk.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Tv-anmeldelse
30. juni 2014 | 18:40

Comedians in Cars Getting Coffee – sæson 4

Jerry Seinfeld er suveræn som kaffedrikkende talkshowvært i fjerde sæson af sin egen webbaserede serie. Han ser de små, irrationelle ting, vi går rundt og gør.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Biografanmeldelse
26. juni 2014 | 09:37

Enough Said

Veltalende voksenfilm med James Gandolfini som førsteelsker speed-snakker a la Woody Allen om, hvor vigtigt det er behandle eks-kærlighed med respekt.

Biografanmeldelse
25. juni 2014 | 14:02

Lev stærkt

Christian E. Christiansens opfølger til Råzone er en stilsikker ungdomsfilm om dødsensfarlig gaderæs med druk, stoffer, hård slang og hvinende bildæk.

Tv-anmeldelse
24. juni 2014 | 18:12

Halt and Catch Fire

AMC’s flagskib efter Breaking Bad og Mad Men starter lovende. Igen handler det om hemmelighedsfulde mænd, der går efter at realisere sig selv, denne gang i noget så overraskende dramatisk som IT-verdenen.

Biografanmeldelse
18. juni 2014 | 19:09

Om heste og mænd

Menneskene og deres heste er to alen af et stykke i utraditionel islandsk film. Begæret sprutter som gejsere både hos ejere og ridedyr.

© Filmmagasinet Ekko